Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Najbolji trenutak

Glasajte za Naj trenutak Svjetskog prvenstva: Počeo je prvi krug, nagrade su atraktivne

Počeo je prvi krug Naj trenutka u kojem čitatelji gol.hr-a biraju najbolji od tri ponuđena trenutka SP-a.

Najtrenutak 2022 (Foto: GOL.hr)

 Gol.hr je svojim čitateljima u sklopu praćenja Svjetskog prvenstva 2022. pripremio dosta zabavnog sadržaja. Dio njega je i NAJ TRENUTAK.

Radi se o zabavnoj aktivaciji u kojoj naši čitatelji imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade. Tijekom trajanja SP-a u Katru nudit ćemo vam ankete s tri izbora. To mogu biti golovi, asistencije, crveni kartoni, potezi…

Prvi krug Naj trenutka počeo je 15. studenog, a posljednji će završiti 21. prosinca. Bit će ih ukupno sedam.

Čitatelji će moći glasati za jedan od tri ponuđena najbolja trenutka ponuđenih u određenoj kategoriji. U svakom krugu jedan sretni dobitnik osvaja mikro nagradu, dok za one koji sudjeluju u svih sedam krugova postoji i glavna nagrada koja će biti dodijeljena nakon završetka Svjetskog prvenstva.

Prvi krug - golovi koji su donosili slavu

Neki su pogoci bili važni, ali postoje oni koji su važniji od drugih. U prvom izboru Naj trenutka izabrali smo tri takva, među najvažnijima u povijesti svjetskih prvenstava.

Glasanje prvog kruga traje od utorka 15.11.2022. do nedjelje 20.11.2022. do kraja dana. Uživajte u ovim pričama i izaberite koji je vama od ova tri bio najbolji.

Nagrade koje se dodjeljuju nakon svakog kola su 24x0,5l Ožujsko pivo, a glavna nagrada je Ožujsko mini hladnjak u vrijednosti 2.500 kuna.

Igrajte se s nama u Naj trenutku i osvojite nagrade!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider