Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Najavili Belgiju

Vatreni se ne obaziru na probleme u Belgiji: "To nas se ne tiče, koncentrirani smo na prolaz"

U četvrtak Hrvatska i Belgija igraju utakmicu 3. kola skupine F Svjetskog prvenstva u Katru.

Hrvatski nogometni reprezentativci Nikola Vlašić i Mario Pašalić najavili su ključni ogled Hrvatske i Belgije za prolaz u osminu finala Svjetskog prvenstva, koji se igra ovog četvrtka od 16 sati.

"Belgija je jedna od najboljih reprezentacija na svijetu. Koncentrirani smo na prolaz, a njihovi problemi nas se ne tiču. Samo smo fokusirani na utakmici", kazao je Vlašić, a Pašalić kratko dodao:

"Belgija ima tri boda, još su uvijek u igri za prolaz. To je ekipa s puno iskustva, s puno dobrih igrača da bi ih se tako lako otpisalo".

Upitali su novinari hoće li belgijski izbornik Roberto Martinez nešto mijenjati u sastavu za ovu utakmicu:

"Ne znam, u napadaju imaju vrhunske igrače. Neki nisu igrali dugo vremena, ali motivacija je velika. Mogu nam napraviti probleme, moramo biti oprezni".

Ne zamaraju se problemima u Belgiji

Od prve minute mogao bi krenuti i belgijski napadač Romelu Lukaku:

"Nije u idealnoj formi jer dugo nije igrao. Jedan od najboljih napadača svijeta i jako važan za Belgiju. Ako će igrati protiv nas, pazit ćemo na njega. No Belgija nije samo Lukaku, moramo se fokusirati na cijelu momčad", rekao je Pašalić.

Eden Hazard Oglasili se reprezentativci Belgije: "Jedini problem je to što je previše laži oko nas" divider

Posljednjih dana sve se više piše o problemima u beglijskoj svlačionici, ali Vatrene to previše ne dira:

"Nećemo se previše obazirati na njihove interne probleme. Moramo se baviti nama samima, moramo prikazati igru kakav smo pokazali protiv Kanade", rekao je Pašalić.

Hrvatska ide na pobjedu

Vatrenima je dovoljan i bod za prolaz u osminu finala, ali hrvatski nogometaši idu po pobjedu:

"Teško je ući u utakmicu da deš samo po bod, to nije dobro, mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu. Ako ideš na bod, uhvati te panika kada primiš gol", rekao je Vlašić.

Jedan španjolski novinar pitao je hrvatski dvojac kako je igrati s kapetanom Lukom Modrićem:

Jan Verthongen i Kevin De Bruyne Belgija puca po šavovima: Tri senatora sukobila se u svlačionici, četvrti ih bio prisiljen razdvajati!? divider

"Modrić je veliki igrač, čast je igrati s kapetanom. On je odigrano puno ovakvih utakmica, ne radi veliku drame oko ove. Nije nas savjetovao. Odličan je kao kapetan", rekao je Vlašić koji je dodao da nema problema s listom i da je u punom pogonu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider