Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Snimke ludnice iz Katra

VIDEO Vatrene dočekao sjajan prizor na plaži, hrvatski i marokanski navijači zajedno pjevali u metrou, gigantska zastava na ulicama

Uoči utakmice Maroko - Hrvatska reporteri gol.hr-a pratili su hrvatske navijače u Dohi i Al Khoru.

Galerija Hrvatski navijači u Katru Hrvatski navijači u Katru

Pratili smo hrvatske navijače uoči utakmice između Hrvatske i Maroka. Ludnica je krenula u Dohi. Nekoliko sati prije početka prve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije hrvatski su navijači u središtu Dohe razvili veliku, 200 metara dugačku zastavu.

Hrvatski navijači zastavu su razvili na Souq Waqifu nakon što su dobili posebnu policijsku dozvolu. Okupilo se 500-tinjak naših navijača, pjevalo se i navijalo.

Pomogli su i Hrvati iz Dohe, koji su u grupi na Facebooku pozvali sve hrvatske navijače kako bi im se pridružili u središtu grada. Zbog ranog termina utakmice u gradu nije bilo previše drugih navijača, no okupljeni su bili oduševljeni. Svi su se htjeli slikati ispod crvenih kvadratića.

Dok su neki tek putovali u metrou, dio hrvatskih navijača već je ušao na stadion.

Tijek događaja:

10:05 Svu pozornost ukrala je najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll.

 

10:00 Za sat vremena počinje utakmica, sve je više navijača ispred stadiona, a vrijeme skupa provode marokanski i hrvatski navijači.

 

9:40 Sve veći broj navijača pristiže ispred stadiona, a s lica mjesta javio se kolumnist portala gol.hr Ivica Medo.

 

9:30 Dio hrvatskih navijača već je na stadionu.

9:15 Pogledajte video ogromne hrvatske zastave, navijači zagrijavaju glasnice.

8:55 Pogledajte kako je protekao susret hrvatskih i marokanskih navijača.

8:35 Hrvatski i marokanski navijači zajedno su pjevali u metrou za Al Khor.

8:30 iz Hrvatske također stiže sjajna podrška. Zagrebački vatrogasci još su jednom oduševili u svojem stilu.

8:15 I strani novinari prate hrvatske navijače. Marca je također u Dohi s Hrvatima.

8:00 Hrvatski navijači će iz Dohe polagano početi kretati u Al Khor, grad udaljen 40-ak kilometara u kojem se igra utakmica.

7:45 Hrvatski su navijači razvili čak 200 metara dugu zastavu, tešku 100 kilograma, koja je jučer došla iz Hrvatske. Crikveničani su za razijanje zastave dobili dozvolu policije, a pod njom su se našli i oduševljeni navijači iz drugih zemalja.

Video ogromne hrvatske zastave 

7:30 Danas se na tribinama stadiona u Al Khoru očekuje oko tisuću hrvatskih navijača. Neće to biti scene kao inače s velikih natjecanja, ali ne sumnjamo kako će Vatreni imati lijepu podršku.

Doduše ne kao Marokanci koji se očekuje i više od 10 tisuća. Vidjeli smo da arapske zemlje imaju ogromnu podršku svojih navijača u Katru i igraju praktički na domaćem terenu.

7:15 Hrvatske je nogometaše dočekao sjajan prizor kada su iz svojih hotelskih soba pogedali na plažu. Osoblje hotela u Dohi napisalo je veliku poruku podrške Vatrenima.

''Sretno, Hrvatska!''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider