Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
DANAS JE SAHRANA

U Borovu osvanuli veliki transparenti Mihajloviću: "Posljednji pozdrav šmekeru i mangupu!"

Ispred rodne kuće Siniše Mihajlovića ostavljene su značajne poruke stanovnika njegova rodnog mjesta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tijelo Siniše Mihajlovića danas će biti položeno u njegovo posljednje počivalište na rimskom groblju. Prerano preminuli legendarni nogometaš osvojio je mnoge, posebno navijače klubova za koje je igrao.

Borovo je uvijek bilo uz njega

No na njega su ponosni uvijek bili i u njegovu Borovu. Mjestu u kojem je rođen iz braka bosanskog Srbina i Hrvatice. Majka Viktorija inače već godinama živi u Novom Sadu, kao i Sinišin brat Dražen.

Upravo stanovnici Borova već na dan smrti odali su Mihajloviću počast paljenjem svijeća, odnosno ispred današnjeg stadiona hrvatskog drugoligaša NK-a Vukovar 1991. u vukovarskom kvartu Borovo naselje, gdje je on započeo svoj nogometni put u dresu NK-a Borovo, kluba koji danas više ne postoji.

Dan prije sahrane napravili su još jednu gestu. Ispred Sinišine rodne kuće te ispred spomenutog stadiona postavili su tri velika transparenta.

Siniša Mihajlović VIDEO Posljednja snimka Mihajlovića: S osmijehom na licu, iznenadio je legendarnog trenera divider

"Posljednji pozdrav Siniši, borovskom šmekeru i mangupu", "Živio si samo znajući za pobjedu" i "Rodio si se znajući samo za život", natpisi su postavljeni na ograde.

Sam Siniša više je puta isticao kako je ponosan što dolazi iz Borova te kako nosi samo najljepše uspomene na svoje selo, ali i grad Vukovar, u kojem je išao u srednju školu. Više je puta naglasio kako nije mogao zamisliti bolje odrastanje, ali da ga više za Vukovar ništa ne veže jer taj grad u kojem je on odrastao više ne postoji.

Mihajlović će danas biti sahranjen, a još od jučer njegov je lijes izložen u Rimu, gdje mu svi koji su ga poznavali ili cijenili imaju priliku odati počast.

Fotografije transparenata objavio je Kurir, a možete ih vidjeti OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider