Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
DVA TJEDNA PRIJE SMRTI

VIDEO Posljednja snimka Mihajlovića: S osmijehom na licu, iznenadio je legendarnog trenera

Dva tjedna prije smrti, Siniša Mihajlović posljednji put je izašao u javnost, da bi sreo svog prijatelja

Siniša Mihajlović (Foto: Afp)

Svjetski nogomet doživio je jučer veliki gubitak, budući da je nakon trogodišnje borbe s leukemijom preminuo Siniša Mihajlović.

Legendarni srpski nogometaš i trener napustio nas je s navršene 53 godine, svakako prerano. Uostalom, još prije tri mjeseca sjedio je na klupi Bologne i pokazivao veliku volju za životom, a osmijeh na lice mu je bilo lako izmamiti.

Prije dva tjedna iznenadio je prijatelja

Osmijeh mu nije nedostajao niti u njegovom posljednjem javnom pojavljivanju, s kojeg su se danas internetom krenule vrtjeti snimke.

Naime, 1. prosinca Mihajlović se pojavio u jednoj rimskoj knjižari, gdje je svoju autobiografiju promovirao jedan od najvećih europskih trenera, Zdenek Zeman.

Mihajlovića veliki Čeh nije vodio tijekom karijere, no kao treneri su sklopili prijateljstvo, pa Siniša nije propustio priliku doći ga vidjeti. Skupio je snagu i iznenadio Zemana, koji je bio sretan vidjeti svog prijatelja, iako je znao da vodi tešku zdravstvenu bitku.

Nažalost, nakon ovog javnog pojavljivanja više ga nije bilo niti u javnosti niti na društvenim mrežama. Jučer je svoju bitku nažalost izgubio.

Ipak, lijepo je vidjeti da je na svojoj posljednjoj snimci imao svoj prepoznatljivi osmijeh.

Pogledajte.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider