Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Ne smiruje se bura

Srpski mediji bruje o sudačkom previdu: "Šok, oštećeni smo za penal. Ovo nitko nije vidio"

Srbija je porazom od Švicarske okončala nastup na Svjetskom prvesntvu.

Srbija - Švicarska (Foto: Afp)

Ne smiruju se strasti u srpskim medijima. Porazom od Švicarske (2:3) nogometaši Srbije oprostili su se od Svjetskog prvenstva. Završili su na posljednjem mjestu skupine sa samo jednim osvojenim bodom i osam primljenih golova.

Nakon utakmice susjedni su mediji analizirali susret, ali i pokušali naći krivca za ovaj poraz. Tako je jedna televizija u Srbiji izdvojila spornu situaciju u kojoj je, kako tvrde, sudac Fernando Rappalini propustio suditi kazneni udarac za Orlove.

Radi se o situaciji iz 65. minute dvoboja kada je Mitrović bio u prilici za pogodak, a loptu je rukom dirao Schar. Argentinski sudac to nije vidio, a nije se oglasio ni VAR.

"Da budem iskren, to nismo primijetili jer su nas vjerojatno nosile emocije. Situacija je kompleksna, pregledana je iz dva kuta i mislim da je bilo elemenata za kazneni udarac. VAR mora pronaći kut koji jasno pokazuje da je igrao rukom", rekao je pa dodao:

Mathew Ryan Poklonio gol Argentini pa zaradio brutalne prozivke: Suigrač mu se ruga na internetu divider

"Iz jednog se kuta vidi da je ruka možda utjecala na igru, a iz drugog da je ruka promijenila pravac lopte. Situacija je kompleksna, nažalost, opet nismo imali sreće“, zaključio je VAR stručnjak Dalibor Đurđević tijekom gostovanja u televizijskoj emisiji.

Sporni trenutak možete vidjeti OVDJE.

Tamošnji mediji su, dakako, žestoko kritizirali argentinskog suca. Kurir je napisao "Orlovi oštećeni za čisit penal! Nitko nije primijetio do sada! Detalj koji je promakao cijeloj Srbiji! Sudac sve objasnio, šok!

Nova.rs pak tvrdi da je "Srbija oštećena za penal protiv Švicarske" Nijemci objavili snimku sporne situacije, ovaj kut nije viđen u Srbiji":

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider