Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Pred očima cijelog svijeta

Poklonio gol Argentini pa zaradio brutalne prozivke: Suigrač mu se ruga na internetu

Matthew Ryan poklonio je gol Argentini za 2:0 u osmini finala Svjetskog prvenstva u Katru.

Mathew Ryan (Foto: Afp)

Nogometaši Argentine izborili su plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva 2022. Na krilima Lionela Messija pobijedili su Australiju (2:1), a veliku je pogrešku napravio australski golman Mathew Ryan.

Prvo se australska obrana nepotrebno poigravala ispred svog kaznenog prostora, a kao da to nije bilo dovoljno Ryan je krenuo u dribling i izgubio loptu. Njegovu je pogrešku iskoristio Julian Alvarez koji je loptu ugurao u mrežu za povećanje argentinskog vodstva na 2:0.

Leo Messi VIDEO Pogledajte Messijev pogodak kojim je ušao u besmrtnost, 1000. nastup za genijalca iz Rosarija divider

Uspjeli su Australci smanjiti na 2:1 do kraja susreta, ali tko zna što bi bilo da Ryan nije ovako zabrljao. Nakon susreta pretrpio je prve kritike, a posebno je brutalan bio ni manje, ni više nego njegov klupski suigrač, Kamil Grabara.

Poljski reprezentativni golman i član danskog Kopenhagena narugao se na Ryanov račun:

"Mora da je do politike, sigurno“, napisao je Grabara i tako bocnuo svog suigrača koji je ranije izjavio da zbog klupske politike nije skupio dovoljno minuta u klupskom dresu.

Zdrava atmosfera u klubu, nema što...

Australci su jedna od tri najluđe priče na ovom prvenstvu. Izabrali smo tri najneočekivanija raspleta skupina, glasajte za jedan od njih i osvojite nagrade.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider