Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Sasuo paljbu

Španjolac ne štedi Argentince: "To je antinogomet. Nadam se da će im Hrvati zabiti četiri komada"

Španjolski novinar bio je pun kritika na račun argentinske nogometne reprezentacije.

Argentina (Foto: Afp)

Vuku se repovi nakon utakmice Argentine i Nizozemske za plasman u polufinale Svjetskog prvenstva. Puno je bure podignulo suđenje Mateua Lahoza, koji je razbjesnio Gaučose te je Leo Messi žestoko udarao po njemu, ali i nesportsko ponašanje argentinskih nogometaša.

Naslađivali su se Gaučosi nakon poraza, provocirali su Nizozemce, a to je posebno zgrozilo Juanmu Rodrigueza, madridskog novinara koji je gostovao u poznatoj emisiji El Chiringuito.

"Nadam se i priželjkujem da će im Hrvatska zabiti četiri komada. Ako pak Argentinci budu imali sreće i prođu u finale, nadam se da će im Francuska zabiti šest komada", rekao je Rodriguez pa dodao:

Lionel Messi i Mateu Lahoz Messi i društvo sasuli paljbu na poznatog suca: FIFA ga odmah poslala kući divider

"Ako im Hrvatska zabije četiri komada, volio bih da sva četiri zabije Luka Modrić."

Španjolski novinar nije stao na tome, dodao je da Hrvatska sada predstavlja cijeli svijet:

"Ovo je antinogomet i antifair-play. Prošlog petka preobrazili su Zemlju i u polufinalu će Argentina igrati protiv ostatka svijeta. Hrvatska bi trebala skinuti dres i obući dres UN-a jer oni brane ostatak svijeta protiv Argentinaca. Karma postoji i zadesit će ih", zaključio je madridski novinar.

Boljim izvođenjem jedanaesteraca Argentina je osigurala plasman u polufinale Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske. Utakmica za finale igra se ovog utorka od 20 sati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider