Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Grande Lukita!

VIDEO Ovo dokazuje kakav ugled ima naš kapetan: Luka je utučen išao u svlačionicu, a onda je naišao Aguero

Argentinci su poslije utakmice s Hrvatskom pokazali puno više poštovanja nego protiv Nizozemske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Hrvatske poraženi su 3:0 od Argentine na Svjetskom prvenstvu. Mnogi naši navijači vjerovali su da ova generacija Vatrenih može otići do samog svjetskog trona, međutim Messi ih je rastužio sjajnom partijom na stadionu Lusail Iconic.

Nikad ne reci nikad, ali bio je ovo vjerojatno posljednji pokušaj velikog Luke Modrića da sa svojom generacijom uzme veliki trofej, međutim sinoć je taj njegov veliki san doživio težak udarac. Koliko mu je ova prilika značila, vidjelo se na utučenom izrazu lica dok je napuštao travnjak.

Argentinci bacaju hrvatski dres VIDEO Argentinci u svlačionici navijali i s hrvatskim dresovima: Jedan bacili u kantu, ali brzo ga izvadili divider

Kamere su ga uhvatile kako kroz utrobu stadiona ide prema svlačionici. Gledao je u pod i nije se osvrtao na okolinu, međutim odnekud je doletjela nečija ruka. Luka je zastao i podigao pogled, a tamo je bio legendarni Sergio Aguero.

Bivši argentinski reprezentativac prije četiri godine progutao je gorku pilulu od Modrića i društva porazom u skupini 3:0, a sad je pokazao veličinu prišavši Luki poslije poraza i pruživši mu ruku u znak poštovanja.

Lionel Messi VIDEO Sva svjetla svijeta bila su na Messiju, a onda je on prekinuo intervju jer je vidio Dalića divider

Luka je pristojno odgovorio i srdačno se pozdravio sa svojim bivšim rivalom te nastavio prema svlačionici. To pokazuje kakav ugled hrvatski kapetan uživa među svjetskom nogometnom elitom, a ove scene bile su bitno drugačije nego poslije utakmice Nizozemske i Argentine kad su se Gauči predstavili svijetu kao prgavci.

Taj detalj pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider