Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Novi detalji

Portugalski savez protiv njihovih medija: Iznijeli svoju stranu priče o Ronaldu

Portugalski savez oglasio se o priči da je Cristiano Ronaldo prijetio odlaskom iz reprezentacije.

Cristiano Ronaldo i Fernando Santos (Foto: Afp)

Nogometaši Portugala razbili su Švicarsku (6:1) i osigurali prolaz u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, ali nema mira u njihovu taboru.

Na naslovnici portugalskog Recorda osvanula je senzacionalna vijest da je Cristiano Ronaldo zaprijetio odlaskom iz reprezentacije jer nije bio u početnom sastavu protiv Švicarske.

Ušao je tek u 74. minuti dvoboja, umjesto Joaa Felixa, ali nije se upisao u strijelce. Sljedećeg dana Ronaldo je odbio trenirati s portugalskim zamjenama i tako na sebe navukao bijes portugalske javnosti.

Zaprijetio odlaskom iz reprezentacije?

No čini se da njegovo nezadovoljstvo buja već neko vrijeme. Navodno je sve počelo na utakmici protiv Južne Koreje kada ga je izbornik Fernando Santos izvadio u 65. minuti susreta.

Cristiano Ronaldo Portugalski mediji: Cristiano Ronaldo zaprijetio odlaskom iz reprezentacije! divider

"Je*eno ti se žuri da me zamijeniš", kazao je frustrirani Ronaldo.

U kasnijem razgovoru s portugalskim izbornikom, nezadovoljan svojim statusom u momčadi, zaprijetio je odlaskom iz reprezentacije, ali ubrzo se smirio i prihvatio činjenicu da više nije član udarne jedanaestorke.

Savez sve demantirao

Zbog toga se oglasio i portugalski Savez, koji je sve demantirao:

"Savez razjašnjava da kapetan reprezentacije Cristiano Ronaldo ni u jednom trenutku nije prijetio da će napustiti reprezentaciju tijekom Svjetskog prvenstva u Katru. 

Cristiano Ronaldo na klupi Portugala Ronaldova sestra žestoko se obrušila na kritičare: "Očajnici i licemjeri, ne grizite ruku koja vas hrani" divider

Cristiano Ronaldo svakog dana u službi države i reprezentacije gradi rekordan niz koji se mora poštovati i koji svjedoči o neupitnoj predanosti reprezentativnom dresu", poručili su.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider