Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Novi istup

Ronaldova sestra žestoko se obrušila na kritičare: "Očajnici i licemjeri, ne grizite ruku koja vas hrani"

Cristiano Ronaldo odbio je trenirati sa zamjenama Portugala nakon utakmice protiv Švicarske.

Cristiano Ronaldo na klupi Portugala (Foto: Afp)

Ne stišava se drama oko Cristiana Ronalda. Nakon uvjerljive pobjede protiv Švicarske (6:1) u osmini finala Svjetskog prvenstva, Portugalac nije htio trenirati sa zamjenama, pa je na sebe navukao bijes javnosti.

Utakmicu protiv Švicaraca pratio je s klupe, u igru je ušao tek u 74. minuti, a ubrzo nakon utakmice oglasila se Ronaldova sestra Elma Aveiro i žestoko odgovorila na sve kritike:

"Zamolila bih jedan posto očajnika i licemjera da ne govore s**nja o mom bratu. Ne grizite ruku koja vas hrani", rekla je pa dodala:

Brazilci slave pogodak Društvene mreže ne štede Brazilce: "Zbog ovoga nećete osvojiti SP. Nadam se da će vas Hrvatska razvaliti" divider

"Podržavajte Portugal ma tko god igrao. Portugal je momčad, nije samo Ronaldo. Čestitke momčadi, izborniku, a posebno Ronaldu. On će biti vječan, nikad nemojte zaboraviti što je učinio i što će još učiniti. Ponosna sam na tebe, na sve što jesi i što predstavljaš u ovom svijetu. Ostani kakav jesi", zaključila je.

Teški su ovo trenuci za portugalsku zvijezdu koja je trenutačno bez kluba. Prije početka Svjetskog prvenstva sporazumno je raskinuo ugovor s Manchester Unitedom, a sada još nema ni mjesto u početnih 11 Portugala...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider