Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Novinari u čudu

Ronaldov ego postaje prevelik uteg za Portugal, novim potezom posramio suigrače

Cristiano Ronaldo ušao je u 73. minuti susreta Portugala i Švicarske na Svjetskom prvenstvu.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Cristiano Ronaldo ponovno diže prašinu u portugalskom taboru. Nakon uvjerljive predstave protiv Švicarske (6:1) kojom su osigurali plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, portugalski izbornik Fernando Santos odlučio je poštediti svoje prvotimce.

Oni su tek odradili trening u teretani, ali zato su oni igrači, koji nisu bili među prvih jedanaest, izašli na travnjak i posve normalno odraditi trening. No okupljene novinare je iznenadilo što među njima nema - Ronalda.

gol expired Kovačić komentirao svoju igru i objasnio masnicu na licu, Lovren se ubacio: ''Laže'' divider

Svi su se zapitali što se događa, postojala je bojazan da se možda ozlijedio, ali iz portugalskog tabora brzo su stigli umirujući tonovi. 

Ronaldo se nije ozlijedio, nije pretrpio nikakav udarac i trenira punom snagom, ali sve je iznenadilo zašto je ostao u teretani s prvotimcima, kada je protiv Švicarske ušao u igru tek u 73. minuti susreta umjesto Joao Felixa.

Čini se da je odbio trenirati sa zamjenama i tako na sebe navukao još malo bijesa portugalskih navijača, piše španjolska Marca.

Eden Hazard Vatreni poslali Belgiju kući, a veliku zvijezdu u mirovinu: Oprostio se od reprezentativnog dresa divider

To je, nažalost, samo nastavak drame s portugalskom zvijezdom, koja se teško miri s činjenicom da njegovo vrijeme polako istječe. Šest komada su Portugalci pospremili u švicarsku mrežu, ali među njima nije bilo Ronalda.

Nakon utakmice igrači su pošli pozdraviti i zapljeskati navijačima, a Ronaldo je vrlo brzo odjurio u svlačionicu. Kao da se ponavlja priča iz Manchester Uniteda, a svi znamo kako je to završilo...

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider