Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Odbrojavanje do utakmice

Ostala su samo dva dana do Maroka, a evo tko bi mogao odlučiti pitanje pobjednika

Hrvatska i Maroko igraju utakmicu 1. kola Svjetskog prvenstva ove srijede od 11 sati u Dohi.

Odigrane su prve utakmice Svjetskog prvenstva, a za samo dva dana Hrvatska i Maroko odmjerit će snage u prvom susretu skupine F.

Reporter Saša Lugonjić za Dnevnik Nove TV javio se iz Dohe.i otkrio kako inozemni novinari procjenjuju šanse Vatrenih u Katru.

Budući da je Hrvatska stigla na Bliski istok kao viceprvak svijeta, situacija je potpuno drugačija nego prije četiri godine, ali glavni favoriti za osvajanje prvog mjesta su rezervirana za velikane poput Brazila, Argentine, Francuske.

Prema kladionicama Hrvati su tek 12. favorit za osvajanje svjetske krune, ali na kraju krajeva to uopće nije bitno. Sve će se rješavati na terenu, a prvu izazov izabranici Zlatka Dalića imat će već za dva dana protiv Marokanaca.

gol expired FOTO Na tržnici u Katru osvanuo dres Vatrenih kakav još niste vidjeli divider

Na današnjem treningu marokanske nogometne reprezentacije bio je i predsjednik Afričkog nogometnog saveza koji je poslao ohrabrujuću poruku Marokancima:

"U ne tako dalekoj budućnosti jedna afrička država će osvojiti Svjetsko prvenstvo.  Ako pogledate investicije koje se događaju u Maroku imamo razloga biti uvjereni u to da ćemo stvarati neke od najboljih nogometaša, ne samo u Africi, nego i na svijetu".

gol expired Doajen odgovorio srpskom novinaru i otkrio što može zaprijetiti Vatrenima: "Najveća je dilema oko jednog mjesta" divider

Marokanci trenutno nisu najbolji na svijetu, ali imaju niz kvalitetnih igrača u svojoj momčadi. Tu su Achraf Hakimi i Hakim Ziyech. Bit će zanimljivo ispratiti okršaj naše lijeve i marokanske strane.

Hoće li uspjeti izaći na kraj s Ivanom Perišićem i Bornom Sosom, saznat ćemo za dva dana, a upravo bi taj dvoboj mogao odlučiti i pitanje pobjednika.

Pogledajte više u prilogu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider