Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
DVOSTRUKO SLAVLJE

Najveće iznenađenje brazilskog popisa oduševilo reakcijom: "Saznao da putuje u Katar, a onda oborio djevojku s nogu"

Iako je do sada za Brazil upisao tek dva nastupa, 25-godišnji Flamengov nogometaš Pedro našao se na popisu za Katar.

Pedro i Neymar (Foto: Afp)

Nisu samo navijači Brazila s velikim nestrpljenjem očekivali konačni popis putnika za Svjetsko prvenstvo u Katru. Osim onih nogometaša koji su naravno bili sigurni, jedan određeni broj njih gledao je prijenos objave Titeovog popisa na televiziji, najčešće u krugu obitelji i prijatelja.

Brazil Kakav luksuz i strašan kadar: Brazilski izbornik iznenadio s veteranom, izostavio sjajnog napadača divider

Brazilci su se potrudili snimati reakcije, pa se tako po internetu može pronaći nekoliko onih tužnih, snimljenih kod igrača koji se nisu našli na konačnom popisu izbornika. No, isto tako imamo i one gdje vlada radost, a u jednom slučaju ona je dvostruka.

Ima tek dva nastupa, ali putuje u Katar

Iako je u rujnu nastupio za Brazil po prvi put nakon dvije godine i drugi put ukupno te je ušavši s klupe postigao pogodak u pobjedi 5:1 protiv Tunisa, 25-godišnji nogometaš Flamenga, Pedro, nije mogao biti siguran da će se naći na popisu, prije svega zbog ogromne konkurencije.

No, Tite je pročitao ime ovog nogometaša, a on je onda odlučio dodatno povećati radost. Okrenuo se prema svojoj djevojci, izvadio prsten i kleknuo te je tako prošnjom ovaj trenutak učinio još nezaboravnijim.

Pozitivno šokirana i emocijama obuzeta djevojka je naravno pristala, a trenutak prošnje njegov je klub objavio na svom Twitter profilu.

Fiorentina na njemu izgubila deset milijuna eura

Pedro je karijeru započeo u Fluminenseu, odakle je iu ljeto 2019. godine transferiran u Fiorentinu, uz vrijednost transfera od 11 milijuna eura. Tamo se zadržao samo jednu polusezonu, upisavši tek četiri nastupa s klupe, uz ukupno 59 minuta igre.

Već u zimu 2020. godine posuđen je Flamengu, koji ga je nedugo nakon toga otkupio i to za samo jedan milijun, čime je Fiorentina doslovno u vjetar bacila deset milijuna eura.

gol expired Dečko iz Zagreba dobio poziv za Svjetsko prvenstvo, ali ne od Hrvatske divider

Da su Talijani trebali imati više strpljenja brzo je Pedro potvrdio svojim nastupima te je do sada za Flamengo, u nepune tri godine, odigrao čak 149 utakmica, postigavši 61 pogodak uz 17 asistencija.

Ipak, njegovo pozivanje bilo je veliko iznenađenje, posebno jer je kratak ostao Roberto Firmino, koji ponovno u Liverpoolu pruža vrlo dobre partije, ali i u posljednje vrijeme u reprezentaciji podosta standardni Matheus Cunha, nogometaš Atletico Madrida.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider