Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Performans supermodela

Njemačka u šoku: Slavna ljepotica pozirala u specijalnom izdanju i privukla svu pažnju

Na utakmici Njemačke i Japana čulo se graktanje lokalnih ptica koje su se zatekle na krovu stadiona, a u prvom planu bila je manekenka na tribinama…

Izabel Goulart (Foto: Afp)

Kakva je atmosfera na nekim utakmicama Svjetskog prvenstva u Katru, mogli smo dobro vidjeti na utakmici Hrvatske i Maroka. Marokanci i nisu bili tako loši, iako ništa spektakularno.

gol expired Alphonso Davies - rođen u izbjegličkom kampu, najveća zvijezda Kanade i prijetnja Hrvatskoj divider

Ajde, tu i tamo su znali zapjevati, ali Hrvati jedva da su jednom ili dvaput ustali. Nema veze koliko ih je bilo, ali od navijanja nije bilo ni n. Znali smo to unaprijed, već je pred stadionom vladala grobna tišina. Profil ljudi koji je stigao u Katar jednostavno je takav. Pravi navijači ostali su doma, to je poznata stvar.

Nije puno drukčija situacija niti s ostalim reprezentacijama, pogotovo europskim. Možda o svemu najbolje govore izvještaji njemačkih medija, koji su podjednako šokirani lošim rezultatom kao i navijanjem.

Ptice nadglasale navijače

Na utakmici Njemačke i Japana na Khalifa International Stadiumu čulo se graktanje lokalnih ptica koje su se zatekle na krovu stadiona. Njemački navijači jedva da su se oglasili jednom ili dvaput, a ni Japanci nisu baš ludovali. Erumpirali su tek kod golova.  

Ionako hladnu atmosferu dodatno su zaledili klimatizacijski uređaji. Navodno je temperatura na stadionu bila oko 20 Celzijevih stupnjeva, a izvan stadiona je 30.

Djevojka Matthiasa Gintera, Christina Raphaella, objavila je:
"Koliko možete rashladiti stadion? Katar: Da!"

Erling Braut Haaland Haaland čekao da mu djevojka napuni 18 godina i konačno je pokazao svijetu divider

Ako su Katarci ohladili stadion na + 20, Japanci su Nijemce spustili na - 20. Istočnjaci posljednjih godina baš ne pašu Nijemcima. Na prošlom prvenstvu šokirali su ih Korejci, a sada Japanci.

Doduše, Nijemcima u posljednje vrijeme malo tko paše. U Rusiji su ispali u prvom krugu prvi put u povijesti, na Euru su ih Englezi lako izbacili već u osmini, a sada su opet na rubu katastrofe.

Slavna manekenka zasjenila nogometaše

Takve neuspjehe u nizovima Elf ne pamti. Najveći dio dosadašnjih života proveli smo gledajući Njemačku uglavnom u finalima, a kako je krenulo, veliko je pitanje kada će sljedeći put nešto osvojiti.

U kakvom je stanju njemački reprezentativni nogomet, najbolje govori podatak da je glavna zvijezda utakmice bila zaručnica rezervnog vratara Kevina Trappa, koji je prije utakmice nekoliko minuta pogledom po tribinama tražio svoju bolju polovicu, članove obitelji i prijatelje.

Trappova zaručnica slavna je brazilska manekenka Izabel Goulart, koja nije propustila priliku prikupiti još malo publiciteta. Kada već njezin dragi nije u fokusu, onda se ona isturila u prve redove. Outfit je bio spremljen samo za tu priliku.

gol expired Što će i koga Dalić promijeniti protiv Kanade? Senator daleko od prave forme, tri pozicije pod upitnikom divider

Obučena u plavi vratarski dres s natpisom Trapp na leđima i crnim remenom oko struka te navučenim štucnama preko koljena odradila je na tribinama izazovan fotosession.

Panzeri na štulama

Fotoreporteri su više fotografirali nju nego nogometaše na terenu. Možda malo karikiramo, ali njemački i engleski mediji preplavljeni su njezinim fotografijama. I ne samo njezinim, nego fotografijama kompletnog zbora njemačkih wagsica koje su preplavile tribine.

I onda ne treba čuditi što je nekoć najmoćnija reprezentacija svijeta pala na tako niske grane. U Njemačkoj ništa nije isto kao prije, pa ni njihova slavna reprezentacija.

Panzeri su gusjenice zamijenili štulama. Gdje god se pojave, šokiraju porazima. Vidjet ćemo mogu li se nekako oporaviti i izboriti križanje s hrvatskom skupinom. Izabel će već spremiti neku reviju. Mali je problem što će Elf vjerojatno morati pobijediti Španjolsku ako želi dalje. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider