Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
NAJBOLNIJI PORAZ

Neymar se oglasio nakon poraza od Hrvatske: "Zaslužili smo pobjedu, ali takva nije bila Božja volja"

Neymar je bio jako blizu toga da odvede Brazil među četiri najbolja, no preko Hrvatske nije uspio.

Neymar (Foto: Afp)

Svaki poraz na Svjetskom nogometnom prvenstvu boli. No, ako ste glavni igrač Brazila, najveće svjetske reprezentacije, ali i reprezentacije koja 20 godina čeka povratak na tron, on vjerojatno boli još više.

Zbog toga ne trebaju nikoga čuditi suze Neymara nakon poraza od Hrvatske. Najbolji brazilski nogometaš sjajnim je pogotkom doveo svoju reprezentaciju na korak do prolaska, no nisu on i suigrači izdržali, postali su još jedne žrtve nevjerojatne upornosti Hrvata.

Uspio je nešto staviti "na papir"

Nakon susreta nije Neymar bio spreman za izjave, a teško da je tako i danas. No, uspio je pronaći riječi koje je stavio uz dvije fotografije objavljene na Instagramu.

"Psihički sam uništen, ovo je svakako poraz koji najviše boli, poraz od kojeg sam ostao deset minuta paraliziran, a onda sam non-stop brizao u plač. Boljet će još dugo, nažalost", prvo je što je napisao napadač PSG-a.

Onda se okrenuo samoj utakmici i svojim suigračima. Uvjeren kako su napravili sve što je trebalo te da su zaslužili svoje mjesto u polufinalu.

"Borili smo se do kraja, ponosan sam na svoje suigrače jer zalaganja i predanosti nije nedostajalo. Ova grupa je to zaslužila, mi smo to zaslužili, Brazil je to zaslužio. Ali to nije bila Božja volja!", izjavio je, dodavši:

"Vrijedilo je svake žrtve, osjetiti naklonost svakoga na terenu. Hvala svima na podršci. Nažalost nije upalilo. Boljet će još dugo, dugo.
Hvala ti za sve moj Bože, sve si mi dao i ne mogu se ni na što žaliti. Samo hvala što se brineš za mene.Tebi je uvijek svaka čast i slava, bez obzira na okolnosti."

Neymar tako svoje drugo svjetsko prvenstvo završava u ovoj fazi. U Rusiji je bolja od njih bila Belgija, a sad su ih eliminirali naši Vatreni.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider