Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Nakon ispadanja od Vatrenih

Neymar objavio prepisku sa suigračima: "Dođe mi da plačem. Oprosti što sam ti uništio san"

Hrvatska i Argentina igraju polufinale Svjetskog prvenstva ovog utorka od 20 sati.

Neymar (Foto: Afp)

U drami jedanaesteraca Hrvatska je svladala Brazil i sada se sprema za polufinalni dvoboj Svjetskog prvenstva protiv Argentine.

Selecao je bio jedan od najvećih favorita za osvajanje svjetske krune, ali u nokaut-fazi naletjeli su na Vatrene, koji su im zadali težak poraz. Koliko ih je to pogodilo, najbolje otkrivaju poruke koje je podijelio Neymar.

Tuga u brazilskim redovima

Brazilska je zvijezda nakon ispadanja od Hrvatske razmijenila poruke s nekolicinom suigrača. Poruke je odlučio javno objaviti kako bi svima pokazao kakvo zajedništvo vlada među njima:

"Penal neće promijeniti ono što mislim o tebi", napisao je Neymar brazilskom braniču Marquinhosu, koji je posljednji pucao s bijele točke i pogodio stativu.

"Stvarno sam želio da uspijemo, nikad nisam pomislio da će to biti prepreka na putu k ostvarivanju naših snova, ali moramo nastaviti", odgovorio mu je suigrač i branič PSG-a.

"Tako je, sve prolazi, dobri i loši trenuci. Moramo biti jaki, da vidimo što nam još nogomet sprema. Prije nego što sam tvoj suigrač, ja sam tvoj prijatelj i volim te", napisao je Neymar.

Thiago Silva predvodio je brazilsku obranu na Svjetskom prvenstvu:

"Zapravo mi je gore nego što sam mislio. Dođe mi da plačem čim se toga sjetim, ne mogu prihvatili da smo izgubili, ali bit ću dobro", napisao je branič, a Neymar dodao:

"Moramo dalje, brate. Ti, Dani Alves i ja zaslužili smo više, ali Bog je s nama i zna sve."

Neymar tješio zvijezdu Real Madrida

Jedan od igrača koji je pucao s bijele točke i promašio je Rodrygo, zvijezda madridskog Reala:

"Pišem ti ovo da ti kažem da si jak, čast je biti dio tvoje karijere i kako postaješ jedan od najvećih u brazilskoj povijesti. Penale promašuju oni koji imaju hrabrosti pucati ih.

Ja sam ih puno promašio i nešto naučio iz svakog od njih, ali nikad nisam odustao. Želim ti zahvaliti, ne zato što si dobar igrač, već dobar čovjek. Samo naprijed i sjeti se što sam ti rekao: Donijet ćeš svjetsko prvenstvo u Brazil", napisao je Neymar, a Rodrygo odgovorio:

"Hvala ti za sve, moj idolu, iz dubine srca. Žao mi je što sam ti uništio san, nadam se da ćeš nastaviti s nama."

"Ne ispričavaj se, ali onda ću te naučiti kako se izvode penali, zaključio je Neymar u šali.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider