Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Prvi gol na SP-u

Ne oglašava se često: Pogledajte što je Livaja objavio nakon rušenja Kanade

Marko Livaja zabio je gol za Hrvatsku u rušenju Kanade na Svjetskom prvenstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U visokoj pobjedi protiv Kanade (4:1) na Svjetskom prvenstvu, Marko Livaja zabio je pogodak za važan pogodak za Hrvatsku.

Pred kraj prvog poluvremena nogometaš Hajduka preciznim je udarcem zabio za preokret i odlazak na odmor s prednošću. Vatreni su u drugom dijelu zabili još dva pogotka i upisali važna tri boda.

Livaja je pogodak na Svjetskom prvenstvu posvetio tragično preminulom ocu, a oglasio se kratkom porukom na Instagramu. Objavio je fotografiju kako slavi pogodak u kockastom dresu protiv Kanade uz riječi:

Vincent Aboubakar VIDEO Srbi će ga još dugo sanjati: Poslao igrača u prazno pa iznenadio golmana ovim potezom divider

"Nije to obična tkanina, srce mi ko najveća planina. Ponosa uhvati me navala kad se zavijori iznad naših glava", napisao je nogometaš Hajduka i dobio desetke tisuća lajkova.

Livaja se rijetko oglašava na društvenim mrežama, osim u posebnim prigodama, a ova je bila i više nego posebna. Dugo će se pamtiti gol u hrvatskom dresu na Svjetskom prvenstvu.

Inače, Livaja je ovim pogotkom postao tek četvrti HNL-ovac koji je zabijao na svjetskoj nogometnoj smotri. Prvi je Robert Prosinečki, a posljednji Avdija Vršajević, bivši nogometaš Hajduka u BiH dresu na Svjetskom prvenstvu 2014. u Brazilu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider