Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Opet on

Znate li tko je ponovo bio u VAR sobi na utakmici Hrvatske na Svjetskom prvenstvu?

Hrvatska je poražena od Argentine 3:0 u polufinalu Svjetskog prvenstva, a ponovo je u jednoj od glavnih uloga bio naš stari znanac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentacija Hrvatske pala je protiv Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva s rezultatom 3:0 i morat će sreću potražiti u utakmici za treće mjesto jer sinoć za Vatrene sreće nije bilo.

Vlado Boban VIDEO Reporter Dnevnika Nove TV izdržao ometanja Argentinaca u javljanju uživo: Od zastave do tri prsta divider

Bilo je to jasno i u 34. minuti kad je talijanski sudac Daniele Orsato svirao dvojbeni penal za Gauče, što je već samo po sebi razjarilo naše navijače, ali ekstra žuč izvukao im je podatak da glavni sudac nije išao pogledati videosnimku.

Ana Maria Marković Zanosna Ana Maria Marković uputila poruku podrške Vatrenima: Reagirale stotine tisuća fanova divider

Što će tek reći kad shvate da je u VAR sobi sjedio stanoviti Massimiliano Irrati, Talijan koji je istu dužnost imao i u finalu SP-a u Rusiji kad je Hrvatska poražena od Francuske u Moskvi.

Lionel Messi VIDEO Sva svjetla svijeta bila su na Messiju, a onda je on prekinuo intervju jer je vidio Dalića divider

Pojedini hrvatski navijači još mu ne mogu oprostiti nekoliko dvojbenih odluka s te utakmice, a osobito onaj dosuđeni penal u situaciji u kojoj je lopta pogodila Ivana Perišića u ruku, kad je Pitana dosudio najstrožu kaznu nakon pregleda snimke.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider