Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
NISU IZGUBILI MOTIVACIJU

Kanađani motivirani pred Maroko: "Došli smo ispisati povijest, moramo se vratiti kući s tri boda"

Tijekom našeg susreta protiv Belgije vjerojatno ćemo pogledati i što se događa na susretu Maroka i Kanade.

Alphonso Davies i suigrači (Foto: Afp)

Nogometaši Kanade u miru su se mogli pripremiti za svoju posljednju utakmicu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru. Bez boda nakon dva kola, ostali su tako bez ikakve šanse za drugi krug. 

Ambicije su još uvijek tu

Ipak, nisu ostali bez ambicija, posebno nakon što su u prvom susretu protiv Belgije prezentirali vrlo dobar nogomet te će svakako ostati ponešto repova iza tog susreta.

Sad im slijedi Maroko, utakmica u koju ulaze opušteni, što se baš ne smije dogoditi njihovim protivnicima, kojima svakako treba bod da bi bili sigurni u osmini finala.

Kanađani će im to pokušati uskratiti, što su i potvrdili izjavama na svojoj posljednjoj katarskoj konferenciji za medije.

Ne namjeravaju kući bez bodova

"Mi smo došli ovdje ispisati povijest, ali prve dvije utakmice baš i nisu išle po planu. Zbog toga planiramo završiti ovo natjecanje osvajanjem triju bodova protiv Maroka", rekao je Alphonso Davies.

Na njega se nadovezao Jonathan Osorio.

"U prve dvije utakmice odigrali smo dobro, ali nismo uspjeli doći do rezultata", rekao je vezni igrač.

Mi se iskreno nadamo da nam pomoć Kanađana neće biti potrebna, no opet je dobro biti svjestan da postoji ta opcija B, ako se našim reprezentativcima baš danas dogodi loš dan.

Sve u svemu, Kanada po prikazanom nije zaslužila otići kući bez osvojenog boda, a danas imaju priliku nešto napraviti da to promijene.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider