Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Englezi u šoku

Ljudski potez Pickforda: Nije dao snimatelju da snima najtužniju scenu prvenstva

Englezi tuguju poslije ispadanja od Francuza na Svjetskom prvenstvu.

Jordan Pickford (Foto: Getty Images)

Nogometaši Engleske poraženi su od Francuza u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Katru i putuju doma osam dana "prerano".

Harry Kane Tuga u engleskim medijima: ''Southgateova Engleska je prokleta'', Harry Kane postao ''Harry Pain'' divider

Javnost i sami igrači vjerovali su kako je ovo njihova godina ohrabreni odličnim izdanjima na startu turnira, međutim na prvom pravom ispitu surova stvarnost udarila ih je u glavu.

Za Francuze su zabijali Tchouameni i Giroud, a jedini gol za Englesku zabio je Harry Kane, no špica Tottenhama šest minuta prije kraja regularnog dijela utakmice promašila je kazneni udarac za produžetke.

Jordan Pickford Jordan Pickford (Foto: Afp)

Nije dao da se snima kapetana dok duguje

Igrači Tri lava, razumljivo, popadali su po podu poslije zadnjeg sučeva zvižduka, a najteže je bilo upravo suigraču našeg Ivana Perišića. Po završetku utakmice na teren su izašli snimatelji, a jedan od njih želio je uhvatiti krupan kadar Kaneova očaja, no iskočio je Jordan Pickford i zamolio ga da ne snima taj detalj.

Alexander Arnold, Rashford i Foden Društvene mreže opalile po Englezima: "Uvijek djeveruša, nikad mlada! Kane, upravo si mi razbio prozor!" divider

Gospodski potez golmana Evertona, koji nije želio da svijet gleda njegova kapetana u suzama. Teški trenuci ne samo za Kanea nego za cijelu naciju, koja će morati pričekati još barem dvije godine za sljedeći napad na neki od velikih trofeja.

U Rusiji su bili u polufinalu, na Euru izgubili finale od Talijana i mnogi su očekivali kako će upravo u Katru napraviti korak više, ali sudbina je još jednom uplela svoje prste u njihove planove.

Slavlje Francuza Francuzi slavili u najboljoj utakmici prvenstva, Harry Kane promašio kazneni udarac za produžetke divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider