Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Bučna podrška pred utakmicu

Hrvatski navijači s golemom zastavom banuli pod prozore Vatrenima: Ganuti Dalić se spustio iz hotela

Skupina hrvatskih navijača došla je pred hotel pružiti podršku Vatrenima uoči današnje odlučujuće utakmice s Kanadom u drugom kolu Svjetskog prvenstva...

Galerija Hrvatski navijači pred hotelom Vatrenih u Dohi Hrvatski navijači pred hotelom Vatrenih u Dohi Hrvatski navijači pred hotelom Vatrenih u Dohi +3 Hrvatski navijači pred hotelom Vatrenih u Dohi

Najgorljiviji hrvatski navijači jutros su iznenadili hrvatske reprezentativce i stožer. Došli su im pod prozore s dvjestometarskom zastavom u hotelu u kojem su smješteni u Dohi.

Skupina hrvatskih navijača došla im je pružiti podršku uoči današnje odlučujuće utakmice s Kanadom u drugom kolu Svjetskog prvenstva.

Ogromnu zastavu raširili su na plažu ispred hotela i potom su zapjevali nekoliko navijačkih pjesama.

Hrvatski navijači pred hotelom Vatrenih u Dohi HNS objavio video iz hotela: Pogledajte kako je izgledala navijačka akcija divider

Hrvatski navijači došli pod prozore Vatrenima, Dalić se spustio na plažu

Na plažu se spustio izbornik Zlatko Dalić kako bi ih pozdravio i malo popričao.

"Hvala vam što se došli, to nam jako puno znači. Velika ste nam podrška pred današnju utakmicu", kazao je Dalić i strpljivo se fotografirao sa svima koji su to htjeli.

Hrvatski navijači pred hotelom Vatrenih u Dohi Hrvatski navijači pred hotelom Vatrenih u Dohi (Foto: gol.hr)

Reprezentativci su ostali u hotelu, što je posve razumljivo. Nismo ih zamijetili na balkonima, bilo je vrijeme doručka, a treba se i koncentrirati na utakmicu, koja se igra večeras u 19 sati po lokalnom vremenu na stadionu Khalifa International.

Oko 2000 hrvatskih navijača na utakmici

Hrvatski navijali jučer su se okupili u većom broju u starom središtu Dohe, na poznatoj tržnici Souq Waqif, gdje su smješteni brojni restorani i kafići.

Stigli su praktički sa svih strana svijeta i dobro se zabavili. Razvili su zastave i zapjevali dobro poznate navijačke pjesme. Bili su atrakcija slučajnim prolaznicima, mnogi su se poželjeli s njima fotografirati.

Vatreni bi večeras trebali imati veću podršku nego u prvoj utakmici protiv Maroka. Procjene su da bi se na stadionu moglo okupiti oko 2000 hrvatskih navijača.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider