Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Pogledajte galeriju

FOTO Santos opet ostavio Ronalda na klupi, njegovi izrazi lica sve govore

Fernando Santos je odlučio ostaviti Ronalda na klupi za pričuve u četvrtfinalu protiv Maroka.

Galerija Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Portugalski izbornik Fernando Santos je odlučio ostaviti Cristiana Ronalda na klupi za pričuve u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Katru protiv Maroka.

gol expired U Realu ga Modrić naziva svojim sinom, a jučer mu je nakon utakmice dao savršen očinski savjet divider

Ronaldo sigurno nije zadovoljan s tretmanom, nakon osmine finala protiv Švicarske, portugalska zvijezda će opet odgledati većinu susreta s klupe za pričuve.

Odnos Santosa i Ronalda glavna je tema portugalskih medija posljednjih nekoliko dana, pisali su da je Ronaldo čak spreman napustiti reprezentaciju i vratiti se u rodni Portugal.

Leo Messi Argentinski mediji već se vide u finalu, ali Argentinac hrvatskih korijena upozorava na snagu Vatrenih divider

Cristiano je demantirao medije objavom na Twitteru kazavši da je momčad iznad svega i da mu nije problem sjediti na klupi.

Wout Weghorst i Louis Van Gaal Veliki Van Gaal završio svoj treći mandat: Vratio je Nizozemce gdje im mjesto i odlazi s najboljim omjerom u povijesti Oranja divider

Ronaldo u veljači puni 38. godina, ponajveća nogometna zvijezda trenutno traži novi klub nakon što je njegov povratak u Manchester United završio neslavno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider