Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
"Sve je bilo fanastično"

Lovren o šokantnom početku i razgovoru u svlačionici: ''Bio je veliki pritisak na nama''

Hrvatska je protiv Kanade osvojila prva tri boda na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Dejan Lovren (Foto: Afp)

Nogometaši Hrvatske pobijedili su Kanadu s visokih 4:1 u sklopu 2. kola skupine F Svjetskog prvenstva u Katru. Za pobjedu su zabili Livaja, Majer i dva puta Kramarić.

U obrani je od prve minute zaigrao i iskusni Dejan Lovren. Zaspali su Vatreni u prvih pet minuta susreta, ali, srećom, sve su uspjeli preokrenuti:

"Olakšanje, bio je veliki pritisak na nama. Važno je da smo osvojili tri boda za daljnji tijek grupe. Osim prvih pet minuta utakmice, sve je bilo fantastično", rekao je Lovren pa dodao:

Hrvatska nogometna reprezentacija Hrvatska u sjajnoj situaciji pred posljednje kolo: Ovisimo sami o sebi, ovo su kalkulacije! divider

"Iznenadili su nas. Naša je greška što nismo bili fokusirani, ali promijenili smo tijek igre. Dosta smo razgovarali na poluvremenu."

Nakon dva odigrana kola Vatreni imaju četiri boda, a sada ih u 3. kolu čeka dvoboj protiv Belgije, koja je danas izgubila od Maroka:

Ivan Perišić Jedino je Ronaldo bolji od Ivana Perišića: Jedan podatak otkriva zašto mu nema premca divider

"Svi su rekli da je Maroko lagana ekipa, ali ne bih to baš rekao. Pokazali su to danas protiv Belgije. Bit će teško, zahtjevno, ali imamo povoda za dalje.''

S Lovrenom u paru zaigrao je Joško Gvardiol, koji kaže da nije bilo lako krenuti iz minusa:

Marko Livaja VIDEO Pogledajte kako su Kramarić i Livaja matirali Borjana za veliki preokret divider

"Znamo koliko je Kanada kvalitetna ekipa. Imali su prilika, ali kada imamo Livakovića na golu, lakše je", kazao je.

"Nije bilo pritiska, znamo koliko vrijedimo, znamo našu kvalitetu. Pokazali smo da smo pravi kad je najteže", rekao je pa dodao:

"Nije me ništa iznenadilo, nije bilo lako protiv Maroka u onom terminu, po onom vremenu. Pred nama je utakmica s Belgijom, idemo po pobjedu", zaključio je za HRT.

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider