Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Stranci se razletjeli

Dalić se iznenada vratio u press-dvoranu i izazvao pomutnju: Nastao je muk, vadile su se kamere i fotoaparati

Hrvatska reprezentacija odradila je dan treninga nakon poraza u polufinalu Svjetskog prvenstva 2022.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan nakon poraza od Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva 2022. hrvatska reprezentacija odradila je trening u kampu u Dohi.

Prvotimci su imali relaksacijski trening, neki su ostali raditi u teretani, dok su igrači koji nisu igrali ili su manje igrali protiv Argentine bili u punom pogonu.

gol expired Zagreb i čitava Hrvatska opet će gorjeti: Vatreni su zaslužili još jedan veličanstven doček! divider

Nismo vidjeli tko je sve izašao na travnjak jer je trening za novinare otvoren samo 15 minuta. Izbornik Zlatko Dalić rekao je da su samo Joško Gvardiol i Marcelo Brozović imali manjih problema nakon sinoćnje utakmice, pa će vjerojatno dobiti poštedu.

Dalić se vratio i izazvao pomutnju

Zanimljiva situacija dogodila se nakon press-konferencije, a uoči treninga. Većina reporterskih ekipa već se raspakirala i iz press-dvorane otišla prema terenu, koji udaljen dvjestotinjak metara.

Međutim, u dvorani je bilo još podosta novinara, među njima i puno stranih. Taman sam završavao neki tekst, pa sam ostao nešto duže.

gol expired Jedni se zgražaju, a drugi brane sporni penal Argentine: Oglasio se i ugledni slovenski sudac divider

Dalić se iznenada vratio u pratnji glasnogovornika Packa. Mnogi su pomislili da je došlo do izvanredne situacije. Kako Dalić nije u startu rekao zbog čega se vratio, mnogi su pomislili, najviše inozemni novinari, da je možda riječ o ostavci.

To je za njih bila breaking news situacija. Počeli su raspakiravati torbe i vaditi kamere, čak su hrvatski fotografi ostali zatečeni i počeli su vaditi fotoaparate iz torbi.

Strani novinari pomislili su da daje ostavku

Ništa od toga. Dalić se vratio samo kako bi zahvalio novinarima na korektnom praćenju i ispričao se zbog manjih napetosti. Ovo mu je bila zadnja presica u kampu u Dohi.

Zlatko Dalić Zlatko Dalić šokiran kad je saznao tko je sjedio u VAR sobi: "Nisu ga stavili bezveze" divider

"Znate kako je, stres je velik, svi smo pod pritiskom i onda kažete neke stvari koje inače ne biste. Ispričavam se svima ako sam koga možda uvrijedio ili neprilično reagirao. Nije mi to bila namjera. I ja sam samo čovjek, griješim kao i svi ostali", kazao je Dalić i dodao:

"Kada se vratimo u Hrvatsku i ovo se sve malo smiri, pozivam vas na večeru da se malo opustimo, popričamo i evociramo uspomene. Hvala vam na svemu", kazao je Dalić i napustio dvoranu uz pljesak prisutnih.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider