Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Posebna večer

Kramarić: ''Hvala izborniku Kanade! Napravili smo im to što su oni htjeli nama''

Hrvatska je slavila 4:1 protiv Kanade, a dvostruki strijelac bio je Andrej Kramarić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je slavila 4:1 protiv Kanade u sklopu drugog kola skupine F Svjetskog prvenstva u Katru. Vatreni su loše krenuli u susret, već nas je u drugoj minuti šokirao Daviesov pogodak, ali uspjeli smo se sabrati i vratiti u susret.

Hrvatska nogometna reprezentacija Hrvatska u sjajnoj situaciji pred posljednje kolo: Ovisimo sami o sebi, ovo su kalkulacije! divider

Poništeni Kramarićev gol u 26. minuti dao je naznačiti da se polako vraćamo u susret, a već smo do poluvremena preokrenuli utakmicu u svoju korist golovima Kramarića u 36. minuti i Livaje u 44. minuti susreta.

Kramarić se upisao u listu strijelaca i u drugom poluvremenu, zatresao je Borjanovu mrežu u 70. minuti susreta nakon što je prodao sjajan lažnjak braniču Milleru.

Milan Borjan Srpski mediji traže kaznu za Hrvatsku zbog transparenta posvećenog Oluji kojim su navijači provocirali Borjana divider

Komentar nakon susreta dao je naš dvostruki strijelac danas, Andrej Kramarić.

''Prvih pet minuta bilo je teško, ali pokazali smo ono što zapravo Hrvatska uvijek pokazuje – fokus, snagu i psihičku snagu. Vratili smo se na pravi način i preokrenuli utakmicu. Ne trebamo se previše veseliti i slaviti, svi znamo kakvo je stanje u skupini, zadnja utakmica odlučuje. Nadam se da ćemo biti ovakvi kakvi smo bili danas i nadam se prolasku grupe'', poručio je današnji dvostruki strijelac.

Ivan Perišić Jedino je Ronaldo bolji od Ivana Perišića: Jedan podatak otkriva zašto mu nema premca divider

Ne postižu se dva pogotka na Mundijalu svaki dan, ovo je posebna večer za vas. Utišali ste kritičare nakon nešto lošije prve utakmice protiv Maroka.

Je li vas izbornik Dalić posebno motivirao? Bilo je materijala.

''To je pitanje za njega, ali to su sigurno bile lijepe riječi. Također, mogu reći i hvala izborniku Kanade. Mislim da se mogao bolje izraziti. Hrvatska je njima napravila ono što je on mislio da će oni nama napraviti.''

Kako ste osjećali ste nakon drugog pogotka i onda zamjenom izbornika?

''Lijepo je postići dva gola, poseban je taj drugi gol, s tim kontaktom i golom. Ovaj drugi ćemo ostaviti za izbornika, ali svi znaju da sam spreman za Hrvatsku odigrati 120 minuta. To nije upitno, ali to je pitanje za izbornika.''

''Posebna večer za mene i za ekipu, ne daju se dva gola svaki dan na svjetskom prvenstvu. Hvala svima na podršci, stvarno san snova'', zaključio je Kramarić.

Koliko može Hrvatska na SP-u?

Ukupno glasova:

 

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider