Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Još bolja nego jučer

Zrinka Ljutić fantastičnom prvom vožnjom nadomak postolja u veleslalomu!

Zrinka Ljutić na drugom veleslalomu u kanadskom Tremblantu trenutno drži petu poziciju nakon prve vožnje.

Zrinka Ljutić (Foto: Afp)

Zrinka Ljutić na drugom veleslalomu u kanadskom Tremblantu trenutno drži petu poziciju nakon prve vožnje sa sekundom i jednom stotinkom zaostatka za vodećom Vlhovom.

Josip Šutalo Ajax nakon europskog posrtaja upisao tri boda: Trener Kopljanika presretan zbog Šutala divider

Podsjetimo, jučer se u Tremblantu također vozio ženski veleslalom, tada je Ljutić zauzela ukupno 14. poziciju nakon dvije vožnje. Pobijedila je Talijanka Federica Brignone ispred Petre Vlhove i Mikaele Shiffrin.

Leona Popović jučer nije ušla u drugu vožnju, a danas je također završila van 30 najboljih, zauzela je 49. mjesto u prvoj vožnji.

Druga vožnja je na rasporedu u 20:15.

Zrinki je dosad najbolji rezultat u veleslalomu 13. mjesto.

U muškoj konkurenciji silna otkazivanja

I treća utrka Svjetskog kupa skijaša koja se ovoga vikenda trebala održati u američkom Beaver Creeku je otkazana, nakon što loši vremenski uvjeti nisu dozvolili održavanja spustova u petak i subotu, isto se dogodilo i sa superveleslalomom u nedjelju.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija Hrvatske rukometašice suvereno do pobjede na SP-u: Pregazile Kinu za plasman u drugi krug divider

Jak vjetar i snijeg onemogućili su organizatore u pripremi staze za utrku.

Ovo je već šesto otkazivanje muške utrke u Svjetskom kupu ove sezone, uz tri koje su se trebale voziti u Beaver Creeku ovog tjedna još ranije su otkazani veleslalom u Soeldenu u listopadu zbog vjetra, a vjetar i snijeg su prošloga mjeseca uzrokovali otkazivanje dvaju spustova u Zermatt-Cerviniji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider