Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
PRVO TITULA, SAD OVO

PPD Zagreb preoteo Nexeu hrvatskog reprezentativnog golgetera

Veliko pojačanje osigurao je PPD Zagreb za iduću sezonu dovevši u svoje redove hrvatskog reprezentativca Filipa Glavaša.

Galerija Ivan Martinović i Filip Glavaš Filip Glavaš i Ivano Balić Glavaš i Martinović +3 Filip Glavaš protiv Egipta

Nakon što su veliku pobjedu izvojevali na terenu, gdje su slavljem u Našicama došli do ukupne pobjede u seriji za prvaka Hrvatske, rukometaši PPD-a Zagreb nadmašili su Nexe na još jednom polju.

Nexe - PPD Zagreb PPD Zagreb i dalje stopostotan, na krilima Ćupića osvojili 31. naslov prvaka Hrvatske divider

Iako se već ranije pisalo o tome kako je hrvatski reprezentativac Filip Glavaš gotovo sve dogovorio s Našičanima te da bi od iduće sezone trebao nositi zeleni dres, to se neće dogoditi.

Veseli se nastupima u Ligi prvaka

PPD Zagreb danas je ponosno objavio da je hrvatsko reprezentativno desno krilo te naš najbolji strijelac s ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva postao njihov novi član.

"Prije svega čestitke Zagrebu na osvojenom trofeju prvaka Hrvatske! To je svakako ostvarenje sna, riječ je o klubu uz čije smo utakmice svi stasali i svakako da će biti zadovoljstvo nositi taj dres idućih sezona.

Što se tiče rostera PPD-a Zagreb i sjajnih igrača koji su tamo, koji su već izgradili svoje velike karijere te i dalje pišu nova poglavlja, sigurno da će biti zadovoljstvo stasati uz njih, nešto i naučiti, ali i parirati im. San je jednog dana ostvariti sve svoje ciljeve i jednog dana biti kao i oni.

Josip Ergović, predsjednik Nexea Slavonci stvaraju sportskog diva: Gradi se dvorana, a stigao je i slavni Hrvat divider

Jako sam zadovoljan posljednjim godinama svoje karijere. Dugo igram rukomet i, evo, napokon sam posljednjih godina došao na tu najvišu stepenicu gdje nastupam za reprezentaciju. Sada je tu i potpis za Zagreb, gdje ću igrati u Ligi prvaka, i naravno da sam zadovoljan. Puno sam proteklih godina naučio od Uroša Zormana i ljudi u Trebnju i vjerujem da me i to učinilo igračem kakav danas jesam. Cilj je nastaviti tim tempom!

Iskorak u Ligi prvaka naš je primarni cilj za iduću sezonu, vjerujem da ćemo na to biti orijentirani od početka priprema i moram naglasiti da zaista vjerujem kako Zagreb ima kvalitetu taj iskorak i napraviti", izjavio je Glavaš preko glasnogovornika PPD-a Zagreb.

On je osim za reprezentaciju pružao sjajne partije i u slovenskom Trebnju, ali bilo je jasno kako će ovog ljeta mijenjati klub. Jedino što se vjerovalo kako će to biti Nexe, no očito je novi Zagrebov naslov prvaka tu odigrao bitnu ulogu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider