Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Suludi tempo

Za Duvnjaka nema predaha: Iz aviona ravno na prijateljsku utakmicu!

Najbolji hrvatski rukometaš imao je kratak predah poslije Europskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Domagoj Duvnjak poslije osvojene srebrne medalje na Europskom prvenstvu i dočeka na Trgu bana Jelačića dobio je od svog kluba Kiela samo dva slobodna dana.

Kapetan hrvatske reprezentacije iskoristio je to vrijeme za posjet svom rodnom Đakovu, a već ovog četvrtka morao je prisustvovati prijateljskoj utakmici između Hamburga i Kiela.

Kielov trener Filip Jicha inzistirao je na tome da mu svi igrači budu na raspolaganju jer je želio vidjeti u kakvom mu je stanju momčad uoči velikog okršaja s Hannoverom u sklopu 21. kola Bundeslige (Kiel je vodeći na ljestvici s jednim bodom više od drugoplasiranog Hannovera).

gol expired Duvnjak drhtavog glasa i suznih očiju nakon poraza u finalu: "Ponosan sam na ove predivne dečke" divider

Iako se Duvnjak izuzetno potrošio na Euru, gdje je uostalom proglašen i najboljim igračaem, njegov trener nije previše mario za to - pred Kielom je utakmica u kojoj mogu izgubiti prvo mjesto na ljestvici, a u takvoj situaciji ništa se ne prepušta slučaju.

Pravi odmor za Duvnjaka stići će tek tamo početkom lipnja jer su pred njim strašno naporna četiri mjeseca.

S klubom i reprezentacijom još 25 utakmica do kraja sezone?

U Bundesligi će odigrati još 14 utakmica jer toliko je kola ostalo do kraja sezone. U rukometnoj Ligi prvaka Kiel ima još četiri utakmice do kraja grupne faze, a ako uspije osvojiti prvo mjesto u skupini B, izborit će automatski plasman u četvrtfinale (koje se igra na dvije utakmice).

Final Four rukometne Lige prvaka igra se 30. i 31. svibnja u Kölnu, što će, ako se Kiel plasira, biti još dvije jako teške utakmice.

U svemu tome ne treba zaboraviti niti tri teška ispita s reprezentacijom. Kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre bit će u Parizu od 17. do 19. travnja, a Hrvatska će igrati protiv Francuske, Portugala i Tunisa.

gol expired Karabatić i društvo dobili novog izbornika: Velikan koji će debitirati protiv Hrvatske divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider