Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Strašno

VIDEO U ovakvim uvjetima trenira jedan od najuspješnijih klubova u Hrvatskoj

Streličarski klub Kuna iz Pakraca hrvatskoj reprezentaciji daje čak polovicu reprezentativaca.

Priču o streličarskom klubu Kuna prvi put smo vam donijeli prije sedam godina, oni marljivo grade svoje karijere u prostoru stare i oronule kuglane u Pakracu, a naš reporter Ivan Forjan za Dnevnik Nove TV ponovno ih je posjetio kako bi provjerio jesu li se uvjeti u kojima djeluje jedan od najuspješnih klubova u državi bar malo poboljšali.

"U jednu ruku osjećamo se ponosnima jer smo dio te priče, a u drugu ruku možemo biti nezadovoljni jer se gotovo ništa nije promijenilo", otkrivaju iz trofejnog kluba.

Kune su klub koji u hrvatsku repezentaciju, koja broji šest članova, daju čak tri repezentativca, iz godine u godinu ostvaraju vrhunske rezultate, daju državne prvake:

"Naš najveći problem je što mi ne pucamo loptu, da smo u nogometu imali bismo savršene uvjete, a ovako kako nam je, tako nam je".

Kao što je bio slučaj prije sedam godina, Kune i dalje treniraju u prostoru oronule i stare kuglane u Pakracu, drugog prostora u gradu za njih nema Ono što im Grad može obećati jest izgradnja sportsko-rekreacijskog centra u kojem će imati svoje prostore, no kada će se to dogoditi, teško je reći.

Što su članovi streličarskog kluba Kuna poželjeli za Božić pogledajte u prilogu iznad teksta.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider