Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
stižu promjene

VIDEO Novi izbornik rukometaša odrekao se Cindrića? Postoji mogućnost da se ipak pojavi uoči turnira

Reprezentaciju za samo devet dana čekaju olimpijske kvalifikacije, uz prijenos na Doma TV-u i gol.hr-u.

Jedan od najboljih hrvatskih rukometaša posljednjih godine Luka Cindrić izostavljen je s prvog popisa našeg novog izbornika Dagura Sigurdssona. A-reprezentaciju za samo devet dana čekaju olimpijske kvalifikacije, uz prijenos na Doma TV-u i gol.hr-u.

Bez Luke Cindrića u borbu za Olimpijske igre. Iako popis novog izbornika Dagura Sigurdssona nije definitivan i, kako doznajemo, mogao bi se mijenjati, čini se da Cindrić, na prvu, nije u njegovim planovima. Simptomatično ili ne, ovako je Islanđanin pričao na svom predstavljanju hrvatskoj javnosti:

''Imena ne igraju. Moram imati igrače koji su spremni na borbu. Želim igrače koji su 100 posto sigurni da žele igrati kvalifikacije'', rekao je novi izbornik.

Kvalifikacije, u kojima će Hrvatska u Hannoveru igrati protiv Austrije, Njemačke i Alžira, po svemu sudeći zbog ozljeda će propustiti desni vanjski Ivan Martinović i pivot Veron Načinović. No zato se vraća senator Jakov Gojun, s klupskim suigračima iz Zagreba, Klaricom i Srnom, i u reprezentaciji bi trebao stvoriti obrambeni bedem.

''Očigledno poznajem dobro momčadi Austrije i Njemačke jer sam ih trenirao. Poznajem promjene u njihovim momčadima. Znam te momčadi jako dobro. Gledao sam njihove utakmice i njihova analiza nije problem.''

Dio naših rukometaša okupit će se u petak u Zagrebu, gdje će i trenirati, a upravo zbog što kvalitetnijih treninga pozvani su i Davor Ćavar, lijevo krilo iz Zagreba, te Zlatko Raužan, pivot iz Sesveta. No oni sigurno neće biti dio konačnog popisa.

Kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre Hrvatska otvara protiv Austrije 14. ožujka. Potom slijedi dvoboj s Njemačkom 16. i za kraj s Alžirom 17. ožujka. Sve utakmice gledajte u izravnom prijenosu samo na Doma TV i gol.hr-u.

Dragan Skočić Dragan Skočić objavio popis U-21 reprezentacije: Ivanović, Šimić i Beljo na pretpozivu divider

Josip Brekalov Problemi za Hajduk: Važan igrač ipak neće biti na raspolaganju za Goricu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider