Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sretno, Kauboji!

VIDEO Cindrić u Dnevniku Nove TV odgovorio na prozivke: "Idemo se potući s Dancima!"

Reporter Ivan Forjan u Dnevniku Nove TV razgovarao je s Lukom Cindrićem.

Prvo ime hrvatske rukometne reprezentacije na kraju prvog kruga Svjetskog prvenstva bio je Luka Cindrić. Srednji vanjski Barcelone bio je nezadrživ, proglašen je igračem utakmice protiv Maroka i nadamo se da ćemo ga u takvom izdanju gledati i u nastavku ove svjetske smotre.

Bilo je određenih kritika na njegov račun, ali Cindrić je pružio sjajnu partiju.

"Prije svega, najvažnije je da smo mi pobijedili te dvije utakmice i malo digli samopouzdanje. Odradili smo prvi trening i spremni dočekujemo Dansku. Ne znam što bi me kočilo, nema ništa. Prvu utakmicu smo podbacili, drugu odigrali odlično, u trećoj sam ja možda bio najbolji, ali to je karakteristika dobre momčadi da uvijek izbaci nekog. Bitno da smo mi dobri, to nam treba za Dansku", rekao je u Cindrić u Dnevniku Nove TV.

Koji je uopće recept za Dansku?

"Svi znamo da je to jedna vrhunska reprezentacija, moramo biti odlični u svim segmentima naše igre da bismo im mogli parirati. Obrana treba biti čvršća, agresivnija, imaju oni vrhunske individualce koji će tražiti rješenja jedan na jedan. Idemo odigrati mušku utakmicu", kazao je Cindrić, koji ne može prežaliti uvodni poraz od Egipta.

"Te prve utakmice dosta su teže, više mentalno, dok se ne otvori turnir. Imali smo mentalnu blokadu, idemo se baciti na glavu, potući se u sportskom smislu i nadati se da možemo parirati Dancima."

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider