Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Novac je dao grad

Predstavljena nova zvjezdana momčad u Zagrebu: Doveli šest reprezentativaca i kreću po Ligu prvaka

Nakon godina zaostajanja za Jugom i Jadranom, Mladost je predstavila novu zvjezdanu momčad. Zahvaljujući injekciji Zagrebačkog sportskog saveza stiglo je 10 novih igrača, od toga čak šest reprezentativaca.

Nakon sedam godina u francuskom Marseilleu u Zagreb se vratio Ante Vukičević koji će biti kapetan Mladosti u ovoj sezoni.

"Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo biti kapetan kluba u kojem sam odrastao. Bit će zanimljivo, bit će i nekih teških trenutaka, ali svi znamo što je Mladost, što znači za Zagreb i hrvatski vaterpolo. Momčad je oformljena za najviše ciljeve, ali idemo korak po korak, prvi je na redu kvalifikacijski turnir za Ligu prvaka", rekao je Vukičević za Dnevnik Nove TV.

Još jedan povratnik na Savu je i Luka Bukić koji je protekle tri godine igrao za Jadran Split.

"Drago mi je zbog povratka, tu sam krenuo igrati. Mogu reći da je momčad jako, jako dobra. Postavljena su očekivanja za trofeje i nadam se da ćemo to ispuniti. S većinom dečkiju sam igrao i neće trebati puno vremena za uklopiti se, nadam se da nas očekuju velike stvari ove sezone. Svi se dobro poznajemo i što se tiče te neke kemije ne bi trebalo za Ligu prvaka", kazao je Bukić.

Mladost igra od 13. do 15. rujna skupinu u Kragujevcu. U istom terminu Jug Adriatic osiguranje ima kvalifikacijski turnir u svom Dubrovniku.

Splitski Jadran, kao aktualni prvak Hrvatske, ima izravno mjesto u Ligi prvaka.

Sve u svemu, čeka nas jako interesantna vaterpolska klupska sezona.

Igor Matanović Dok je dijaspore, nema straha za Vatrene: Dalićevo otkriće i rođaci već su tu, a stiže i još jedan veliki talent divider

Ivan Kaštelan - 2 VIDEO Evo zašto je Hajduk smijenio Nikolu Kalinića: Nezadovoljstvo buja već neko vrijeme divider

Zrinski Osječko 1664 - Šibenik Poznata prva tri sudionika osmine finala Kupa: Sve tri utakmice završile identičnim rezultatom divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Što kažete na prvih 45 minuta? 

UŽIVO ----> https://bit.ly/4dRbq2d
Velika pogreška domaćeg stopera, gosti vode ----> https://bit.ly/4dRbq2d
Kako će završiti na Poljudu? 

Utakmicu pratite na ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Prognoza rezultata?