Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ponosni otac za novu tv

Heroina iz Knina: Obitelj je ponosna na sjajnu rukometašicu, zbog njih je zaplakala nakon našeg pitanja

Simpatična Kninjanka jedna je od glavnih uzdanica reprezentacije.

U Kninu se s posebno pažnjom pratila utakmica polufinala Eura između Hrvatske i Francuske. Jedna od glavnih uzdanica reprezentacije Valentina Blažević dolazi iz tog grada, a kamera Dnevnika Nove TV bila je u njezinom domu, u kojem su ponosni bez obzira na poraz u polufinalu.

"Bio je to šok jer je reprezentacija otišla u Dansku, a da to nitko praktički nije ni znao. Sam prolaz grupe bio je velik uspjeh, a ne doći u polufinale", kaže otac Ante.

"Njezina očekivanja bila su kao i moja - da prođu grupu. Zadnji put bile su zadnje. Ovo što su one napravile je povijesni uspjeh, najveći u povijesti. Prije je bilo vrhunskih igračica koje nisu napravile taj rezultat", ponosan je otac Ante.

gol expired Izbornik ponosan, ali i kritičan: Detektirao je razloge poraza, ali ima i poruku koja ohrabruje divider

Valentina terenutačno igra u Rumunjskoj.

"Počela je u Kninu, išla je u Dalmatinku iz Ploča, pa u Sesvete, pa u Krim, pa Poljska pa Rumunjska. To je ogromna razlika jer u Rumunjskoj jako puno država ulaže u sport, a pogotovo u ženski rukomet. Mađarska i rumunjska su najjače lige u Europi", smatra Ante Blažević.

Može li Hrvatska do bronce na EP-u?

Ukupno glasova:

Pogledajte u prilogu kakva je bila atmosfera u domu Blaževićevih. Koliko Valentini bitna podrška obitelji, najbolje govore njene suze nakon našeg pitanja o podršci tijeom ovog turnira.

''Te su suze zbog naših obitelji, oni su bili tu i davali nam podršku kada nitko nije vjerovao u nas, oni su bili tu kada nam je podrška najviše trebala. Prvi put osjećam kako je uživati u rukometu i kako emocije mogu biti lijepe. Nitko nam ne može oduzeti to zajedništvo'', rekla je tada Valentina.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider