Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
bit će zanimljivo

Uzvraćaju udarac: Nakon Jordanova stiže još jedan spektakularni dokumentarac

ESPN uzvraća udarac Netflixu i najavljuje dokumentarni film o Tomu Bradyju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Po završetku emitiranja vrlo gledanog Netflixova 10-dijelnog dokumentarnog filma "Posljednji ples" o po mnogima najboljem košarkašu svih vremena Michaelu Jordanu i Chicago Bullsima, američka televizija ESPN u četvrtak je objavila kako će 2021. godine početi prikazivati devetodijelni dokumentarac o najuspješnijem igraču američkog nogometa Tomu Bradyju, osvajaču šest naslova prvaka NFL-a.

gol expired Jedini čovjek koji nije trpio Jordanov teror u Bullsima: Dao mu do znanja da bi mogao dobiti po njonji divider

Brady (42), koji je svojih prvih 20 sezona u NFL-u proveo u New England Patriotsim te prije dva mjeseca kao slobodan igrač potpisao za Tampa Bay Buccaneerse, tijekom dosadašnje je karijere čak devet puta nastupio u "Super Bowlu". Osvojio je šest naslova, četiri je puta proglašen najkorisnijim igračem (MVP) finala doigravanja, a usto ima i tri naslova MVP-a ligaškog dijela sezone.

Seriju pod nazivom "Čovjek u Areni: Tom Brady" zajednički će producirati ESPN, Bradyjeva produkcijska kuća "199 Productions" i filmaš Gotham Chopra, koji je bio izvršni producent šestodijelne serije "Tom vs Time" iz 2018. godine.

"Imati priliku čuti komentare iz prve ruke od sportaša kao što je Tom može samo dodati na vrijednosti ovom serijalu", izjavio je izvršni dopredsjednik ESPN-a Connor Schell.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider