Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Tužna vijest

U 30. godini preminula poznata odbojkašica: Dva dana prije smrti objavila dirljivu poruku

Paula Borgo, bivša odbojkaška reprezentativka Brazila, izgubila je bitku s teškom bolešću.

Paula Borgo (Foto: Guliver Image/GOL.hr)

Paula Borgo, bivša odbojkašica i reprezentativka Brazila, preminula je u 30. godini života nakon kratke i teške bolesti.

U igračku mirovinu povukla se u rujnu prošle godine, kada joj je dijagnosticirana teška bolest. Samo dva dana prije smrti oglasila se na Instagramu emotivnom porukom u kojoj je otkrila da slavi godišnjicu braka sa svojim suprugom.

"Prošao je i naš peti dan, a ja nisam bila dovoljno dobro da bih uopće mogla pričati. Proveli smo peti dan u bolnici, brinuo si se za mene i govorio mi koliko me voliš. Čula sam toliko priča o muževima koji su napustili svoje žene kad su razboljele, Carlos je bio potpuno drugačiji, pokazao mi je koliko me voli, pokazao mi je da je on čovjek kojeg mi je Bog poslao.

Adrien Rabiot FOTO Zvijezda Juventusa pokazala kako joj izgleda noga nakon nedosuđenog penala divider

Ljubavi, mogu toliko dobrih stvari reći o tebi, toliko tekstova napisati o tvom karakteru, toliko lijepih fraza reći o biću kakvo jesi, ali neću dužiti. Samo želim da svatko ima privilegiju da ima Carlosa u svom životu, sina poput Carlosa, supruga, brata i Carlos bi zasigurno bio sjajan otac", napisala je Borgo u posljednjoj objavi na Instagramu.

Nažalost, dva dana kasnije stigla je tužna vijest, a od nje se dirljivim riječima oprostio i Svjetski odbojkaški savez.

"Počivaj u miru, Paula Borgo. Sućut obitelji, prijateljima i obožavateljima. Donijela si puno sreće ovom svijetu i uvijek ćemo te se sjećati. Tvoje hrabro srce bit će upamćeno", poručili su.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider