Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"trebao sam pričekati"

Nema bizarnije od ovog: Tri puta udario svog 9-godišnjeg igrača pa se pokušao opravdati morbidnom isprikom

Trener "pee wee" momčadi američkog nogometa u SAD-u u tri je navrata za vrijeme utakmice udario svog 9-godišnjeg igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

SAD, ali i većina svijeta zgroženi su videom koji kruži društvenim mrežama, a na kojem trener momčadi američkog nogometa do 9 godina u tri navrata udara svog igrača.

Riječ je o treneru Savannah Gatorsa, koji je izgubio živce nakon jedne loše akcije svoje momčadi, a svoj bijes iskalio udarajući dječaka koji ima maksimalno devet godina. Naime, riječ je o tzv. "pee wee" ligi američkog nogometa do starosti devet godina.

Mnogi su burno reagirali na taj trenerov potez, a među njima se našao i bivši UFC-ov prvak Rampage Jackson.

"Da je to bilo moje dijete, spustio bih se na teren i prebio ga", napisao je Rampage Jackson.

"Trebaju mi samo dvije minute nasamo s ovim čovjekom", napisao je Shawne Merriman, bivši igrač NFL-a.

Unatoč brojnim osudama i komentarima Gatorsi su na svojim stranicama društvenih mreža objavili bizarno objašnjenje i zatražili ljude da se suzdrže negativnih komentara.

gol expired Livaković zaprepastio nogometne fanove: "Najbolji je vratar svijeta. Zapamtite to ime" divider

"Molim vas da ne stavljate negativne komentare na ovu stranicu. Naša organizacija ima sjajne trenere. Shvaćamo da je ono što smo jučer vidjeli uznemirujuće, ali ne krivimo sve zbog jednog čovjeka. On je dobra osoba koja je ovom prilikom otišla malo predaleko. Svjesni smo onog što se događa i želimo se ispričati za ono što se dogodilo", stoji u bizarnom objašnjenju.

Nakon objave Gatorsa stigao je i video trenera koji je udario dijete.

"Ne tražim isprike za ono što sam napravio. Nisam ga smio disciplinirati na terenu, već sam trebao pričekati da se vratimo u svlačionicu", izjavio je trener i još jednom ostavio mnoge u šoku.

Prema posljednjim informacijama koje dolaze s Floride, Gatorsi su izbrisali svoju ispriku, a trener je navodno zaradio doživotni izgon iz sporta te mu prijeti tužba za počinjeni zločin.

gol expired Pogledajte umjetnost hrvatskih rukometašica: Svi su mislili da je kraj, a onda se dogodilo ovo divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider