Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
SPOJILA IH FIFA

Tko je najveća podrška 16-godišnjoj senzaciji? Njegova pet godina starija djevojka prati ga na svakom meču!

Luke Littler u vezi je s 21-godišnjom Eloise Milburn.

Eloise Milburn i Luke Littler (Foto: Profimedia)

Kako je Luke Littler unutar samo dva tjedna dobio status sportske superzvijezde, tako sve više podataka o njemu i njegovu životu izlazi u javnost.

Luke Humphries Tko čeka čudesnog 16-godišnjaka u finalu? Cool Hand Luke po svemu se razlikuje od svih drugih najboljih igrača! divider

Naravno, najzanimljivija je činjenica da mu je tek 16 godina, što teško mogu povjerovati i kolege iz britanskih medija, ali upravo se na to dobro veže podatak o njegovoj djevojci.

U vezi je s čak pet godina starijom

Luke je naime u vezi s 21-godišnjom Eloise Milburn, što bi značilo da je ona pet godina starija od njega.

Kako otkrivaju otočki mediji, njih dvoje upoznali su se preko interneta, igrajući FIFA-u na XBoxu, a upario ih je zajednički prijatelj. Počeli su komunicirati izvan igre, a onda je uslijedio susret te na kraju veza.

Eloise Milburn Eloise Milburn (Foto: Profimedia)

Veza trenutačno traje šest tjedana, no Eloise je s Lukeom i njegovom obitelji u Londonu te ga iz gledališta prati na svakom meču. 

Savjetuje druge žene o ljepoti i također igra pikado

Ona također igra pikado, no ne na visokoj razini kao Luke, a za život zarađuje kao savjetnica za ljepotu (beauty consultant), odnosno osoba koja ženama savjetuje ili pronalazi odgovarajuću šminku, puder ili druge preparate za održavanje lica i tijela.

Osim toga, Eloise se bavi pjevanjem i to joj ide vrlo dobro, mnogi govore da čak zvuči slični kao najpopularnija britanska pop-zvijezda Adele. Kako pjeva, možete poslušati OVDJE.

Luke Littler i Eloise Milburn Luke Littler i Eloise Milburn (Foto: Profimedia)

Bit će ona uz Lukea i u finalu, a čini se da njima razlika u godinama nimalo ne smeta. Uostalom, svi ionako kažu da Littler izgleda, ali i igra, kao netko u srednjim tridesetima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider