Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
odgovorila na cristianov izazov

Prelijepa Talijanka jedva dočekala kraj karantene i povratak u "sedlo": Odradila pet sati u komadu

Talijani su počeli popuštati mjere, a to su neki sportaši jedva dočekali.

Letizia Paternoster (Foto: Letizia Paternoster Instagram/Screenshot)

Mnogi su Talijani izlazak iz karantene zbog pandemije koronavirusa jedva dočekali. Naši susjedi također su počeli popuštati mjere, pa su tako dopustili izlaske u šetnju i bavljenje sportom na otvorenom.

To je prelijepa talijanska reprezentativka u biciklizmu Letizia Paternoster jedva dočekala i odmah se bacila na posao. Odradila je pet sati na biciklu i sve objavila na svom Instagram storyju.

Teniski teren, zemlja Doživotno suspendiran 21-godišnji tenisač: Sramotno slijedio bratov primjer

Podsjetimo, ona se ne tako davno bila odazvala popularnom izazovu u trbušnjacima koji je pokrenuo jedan od najboljih nogometaša svijeta - Cristiano Ronaldo. "The living room cup" izazov je u kojem svatko ima 45 sekundi da napravi što više trbušnjaka.

Cristiano Ronaldo napravio je 142 trbušnjaka u 45 sekundi, a onda je izazvao javnost da pokušaju oboriti njegov rekord. Ni 24 sata kasnije to je uspjela Caster Semenya, južnoafrička atletičarka, koja je u 45 sekundi napravila čak 34 trbušnjaka više.

Izazovu se odazvala i Letizia, koja je uspjela napraviti svega 47 ponavljanja te specifične vježbe, u kojoj su ruke u noge ispružene u zraku te se minimalnim pomacima trupom rade trbušnjaci. S obzirom na pojavu talijanske biciklistkinje, brojka njezina izazova u potpunosti je zanemariva.

Miočić ruši Cormiera Cormier očajnički provocira Miočića: "Zbog tog ću poraza žaliti cijeli život. Potpiši taj ugovor"

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati