FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"bolji sam od njega"

Cormier očajnički provocira Miočića: "Zbog tog ću poraza žaliti cijeli život. Potpiši taj ugovor"

Daniel Cormier ponovno provocira i proziva Stipu Miočića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U razgovoru s Arielom Helwanijem, poznatim sportskim novinarom, bivši UFC prvak poluteške i teške kategorije Daniel Cormier još je jednom prozvao Stipu Miočića, ali i rekao da mu je poraz od njega nešto zbog čega će žaliti cijelog života.

"Idemo, prvače. Potpiši ugovor. Što radiš? To je glupost. Shvaćam da si vatrogasac, shvaćam da si tip koji pomaže ljudima u ovoj krizi, svi ti se divimo na tome, ali ti si i prvak svijeta. Idemo to napraviti. Potpiši ugovor."

Helwani ga je nakon toga upitao kada bi se ta borba mogla dogoditi.

gol expired Lovren podržao teoretičara zavjere i poslao poruku Gatesu: "Igra je gotova, Bille" divider

"Kolovoz. Idemo to odraditi. Rekao je da prošlu borbu nije dobro započeo i da će ovog puta biti bolje. Nije dobro započeo jer sam bolji od njega. Ovog puta se ja neću umoriti i ti me nećeš udarati u trbuh pet minuta. Pripremit ćemo se tako da ga opet pobijedim jer sam bolji od njega. Samo potpiši ugovor", kazao je DC.

Otkako je izgubio pojas prvaka, DC nijednom nije pogledao svoju borbu, prvi poraz nokautom u svojoj karijeri, ako ne brojimo "no contest" protiv Jona Jonesa koji ga je nokautirao, ali je ta borba kasnije poništena zbog pozitivnog doping-testa aktualnog UFC prvaka poluteške kategorije. Helwani ga je upitao je li ju konačno pogledao.

gol expired Američki novinar objasnio Kukočev sjajni odgovor na torturu Jordana i Pippena: "Amerikanci nisu imali pojma" divider

"Jesam. Pogledao sam je neki dan dok sam trčao na traci. Mislim da sam ga tako jako prebio u prvoj rundi da sam izgubio poštovanje prema njemu. Nakon toga sam spustio ruke jako nisko i nisam se više borio onako kako se inače borim. Opet ću ga tako prebiti. Bolji sam borac od Stipe Miočića. Poštujem ga, mislim da je sjajan tip i dobar uzor, ali bolji sam od njega. I želim to dokazati. Nikada nisam trebao izgubiti tu borbu. Nikada nisam trebao izgubiti od Stipe Miočića. To će biti jedna od stvari za kojima ću najviše žaliti. Izgubio sam od Jona Jonesa, dobro sam se borio, ali bio je bolji. Stipe Miočić nije bio bolji od mene i to ću žaliti cijelog svog života, što sam dopustio da me pobijedi. To se nikada nije trebalo dogoditi", kazao je Cormier.

Podsjetimo, Stipe Miočić trenutačno ne razmišlja o trećoj borbi protiv Cormiera dok traje pandemija koronavirusa.

"Trenutačno ne razmišljam ni trenutka o svojoj karijeri. Brine me samo ono što se događa u svijetu. Borbe neće samo nestati, bit će to uvijek tu. Prvo se moramo riješiti ovih problema, svima omogućiti sigurnost i vratiti se normalnu životu. Zabrinut sam i sve mi to stvara strah, posebno zbog supruge i kćeri. Ne želim virus donijeti kući. Ali istovremeno je to moj posao koji sam odabrao. Vatrogasci, medicinske sestre, liječnici, bolničari, svi su oni donijeli tu odluku i svi znaju kakve se stvari mogu dogoditi."

gol expired I Jerry Seinfeld u dokumentarcu o Bullsima, ali najbolja anegdota je sa zadnje utakmice protiv Knicksa divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider