Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
KALKULACIJE

Što treba Hrvatskoj? Evo što se ne smije dogoditi u ponedjeljak

Hrvatska će u ponedjeljak saznati nastavlja li rukometni Euro.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon prva dva kola u skupini C rukometnog Eura 2022. Hrvatska se nalazi u puno boljoj poziciji za plasman u drugi krug. Hrvatski rukometaši pobijedili su Srbiju, no još uvijek ne odlučuju sami o svojoj sudbini u posljednjem kolu.

Hrvatska igra protiv Ukrajine u ponedjeljak u 18 sati, dok Srbija i Francuska igraju od 20:30. Kauboji su veliki favoriti protiv Ukrajinaca koji su glatko s velikom razlikom gubili od Srba i Francuza te jednostavno tu kiksa nekog ne smije biti.

gol expired Tko je Tin Lučin? Kaleb kaže da je je isti Lacković, slučajno je završio na Euru divider

Što se ne smije dogoditi u 3. kolu Eura

Moramo se nadati i kako Srbija neće pobijediti Francuze jer bi se u tom slučaju stvorio krug od tri reprezentacije s po četiri boda i odlučivala bi gol-razlika u tim susretima. Zbog toga je bio važan onaj zadnji napad Kauboja protiv Srbije kada smo mogli otići na plus pet, a završilo je s tri razlike.

Francuska je Hrvatsku pobijedila s +5, a Hrvatska Srbiju s +3. To znači kako bi Srbe dalje odvela pobjeda s dva razlike.

Podsjetimo, u drugom krugu stvara se nova skupina u kojoj će ići po dvije najbolje momčadi iz grupa A, B i C. Prva dva iz te skupine izborit će polufinale.

Ljestvica skupine I Rukomet Euro 2022: REZULTATI svih utakmica Europskog prvenstva divider

Što može ova pomlađena Hrvatska na Euru?

Ukupno glasova:

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider