Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Reakcije nakon četvrtfinala

Srbima teško pao poraz od Hrvatske: "Nismo bili svoji. Oni su imali motiv više za pobjedu"

Hrvatska je izbacila Srbiju u borbi za polufinale Svjetskog prvenstva u Mađarskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ne stišavaju se reakcije nakon senzacionalne pobjede hrvatske vaterpolske reprezentacije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva protiv Srbije sa 14:12 u Budimpešti.

Iako su obje reprezentacije stigle na svjetsku smotru u pomlađenom sastavu, Srbi su ipak bili favoriti u borbi za medalju.

"Jako težak poraz u četvrtfinalu. Pokušat ćemo se podići, pobijediti u sljedećim utakmicama, to nam je zadatak. Bila je ovo lijepa šansa da prođemo među četirI najbolja, ali nismo to iskoristili. Hrvatska je zasluženo pobijedila", kazao je srpski vaterpolist Đorđe Lazić pa dodao:

gol expired Hrvatska u polufinalu Svjetskog prvenstva: Ovo su parovi i termini prijenosa u petak divider

"Nismo bili svoji. Nismo se uspjeli nametnuti. Primiti 14 golova je puno", kazao je za internetsku stranicu Saveza Srbije pa pokušao objasniti zašto su podbacili protiv Barakuda:

"Oni su bez Burića imali dodatan motiv u mentalnoj pripremi utakmice. Ne znam što se dogodilo. Djelovalo je kao da smo igrali bez žara, ali u bazenu se to nije osjetilo", zaključio je Lazić.

Za kraj dodajmo da će Srbija protiv Crne gore razigravati za plasman od petog do osmog mjesta, dok će Hrvatska u borbi za finale igrati protiv Španjolske. Polufinalna utakmica je na rasporedu u petak, od 19:30.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider