Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
NIJE USPIO MOTIVIRATI

Srpski izbornik nije vjerovao što se događa: "Primamo golove na sr*nja koja sami radimo"

Dejan Savić ovog puta nije minutom odmora uspio podići razinu igre svoje momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već smo jednom tijekom trenutnog Svjetskog prvenstva u vaterpolu obavijestili o "time-outu" srpskog izbornika Dejana Savića te o načinu na koji je pokušao motivirati svoje igrače.

Vrlo osebujan stil pomogao je u susretu protiv SAD-a, koji je Srbija završila pobjedom, no protiv Hrvatske je Savić zapravo uspio probuditi tek jednog igrača. 

Pozvao je minutu odmora Savić nakon hrvatske 3:0 serije te pri rezultatu 8:5, a onda se obratio svojim igračima. 

Ljut prije svega na svoje igrače

"Nije stvar što se ne pridržavamo onoga što smo pričali. Stvar je što se ne sluša. Dakle, ne slušaš uopće. Primili smo je***a tri gola bez veze, na sr*nja koja smo napravili sami. Drugo, igrač više nam je katastrofa. Ne samo što smo izgubili samopouzdanje nego bezveze forsiramo. Smirite se, napnite se, neka kombinacija i gotova priča", rekao je Savić svojim igračima.

U nečemu je uspio. Probudio je svog najboljeg igrača Dušana Mandića, koji je do tog trenutka promašio četiri šuta. Mandić je odgovorio s tri vezana gola, čime je Srbija došla do 9:8 te prvog napada u posljednjoj četvrtini, no dalje od toga nije išlo.

Srbija se tijekom posljednje dionice još jednom vratila na 11:10, no onda je uslijedila hrvatska serija za mirnu završnicu i polufinale. Zlatni olimpijci tako ostaju bez medalje na svjetskoj smotri, a nova prilika im slijedi već za dva mjeseca na Europskom prvenstvu u Splitu.

Može li Hrvatska do zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider