Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Svi ste mlohavi"

VIDEO Izbornik Srbije poludio na svoje igrače, na time-outu urlao: "Koji vam je ku***, bre?"

Reprezentacija Srbije pobjedom je otvorila Svjetsko prvenstvo, ali u dobrom dijelu utakmice izbornik Dejan Savić nije bio zadovoljan.

Dejan Savić (Foto: Twitter/Screenshot)

Aktualni olimpijski pobjednik u vaterpolu, reprezentacija Srbije, pobjedom je otvorila Svjetsko prvenstvo koje je prije nekoliko dana započelo u Mađarskoj.

Srbi su u prvom kolu skupine D, koja se igra u Szegedu, svladali Sjedinjene Američke Države sa 17:13.

Konačan rezultat neke će možda navesti na zaključak da je Srbija to rutinski odradila, ali baš i nije bilo tako. Na ulasku u posljednju četvrtinu Srbi su imali prednost od samo jednog pogotka i tek u toj dionici slomili su otpor Amerikanaca.

Srpski izbornik Dejan Savić nije bio zadovoljan igrom, a prvenstveno pristupom svojih igrača, pa je na jednom time-outu u uvodnom dijelu utakmice potpuno izgubio živce.

"Koji vam je ku***, bre? Svi ste mlohavi, nastavljamo primati golove iz igre. Koji vam je ku***, bre? Svi ste mlohavi. Znate koji su vam to pokreti? Nja, nja, nja, nja. Sad kad uđete, hoću da vidim četiri metra svi šprint", vikao je Savić, koji je očito uspio razbuditi svoje igrače jer do kraja su se konsolidirali i upisali uvodni trijumf na svjetskoj smotri.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider