Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U šoku su

Srpski mediji ismijavali hrvatski rukomet, a fijasko doživjela Srbija: "Katastrofa. Brodolom. Neslavan kraj"

Srbija je već u prvom krugu ispala s Europskog rukometnog prvenstva.

Srbija - Crna Gora (Foto: Profimedia)

Srbija je nakon dramatičnog poraza od Crne Gore (29:30) ispala s Europskog rukometnog prvenstva, i to već u prvom krugu.

Crnogorci, koje s klupe vodi legendarni hrvatski rukometaš Vlado Šola, slavila je pogotkom u posljednjoj sekundi i tako upisala veliku pobjedu.

To je neugodno iznenadilo, pa čak i šokiralo srpske medije koji su imali puno više očekivanja od svojih rukometaša, no doživjeli su, kako pišu, fijasko, brodolom, debakl...

"Debakl Srbije na Europskom prvenstvu: Bolan poraz rukometaša – Crna Gora ih poslala kući već poslije prve faze", piše Kurir.

Vlado Šola Srbi u suzama! Vlado Šola s Crnogorcima u zadnjoj sekundi pobijedio Srbiju i izbacio je s Eura divider

U sličnom tonu piše i Nova.rs koja tvrdi da je "Crna Gora pobijedila srušila snove Orlova".

Posebno kritično bili su na srpskom portalu Mozzart Sport koji tvrdi da "stvari treba nazvati pravim imenom - fijasko Orlova" pa nastavlja da je ovo bilo "slabo, užasno izdanje" njihovih rukometaša.

Goran Perkovac protiv Rumunjske Perkovac nahvalio vođu: "On nam je neprocjenjiv, uvjeren sam da će doći i njegove minute" divider

"Vrijeme je za reset, vjerojatno s novim izbornikom", tvrdi Mozzart Sport koji zaključuje da su njihovi rukometaši završili onako, kako su krenuli - "katastrofalno".

Tu nije kraj dramatičnim naslovima, Informer piše da je ovo bio "brodolom srpskog rukometa u Munchenu", dok B92 i Telegraf zaključuju da je ovo bio "neslavan kraj Srbije na Europskom prvenstvu".

Podsjetimo, pred početak Europskog rukometnog prvenstva Srbi su opleli po hrvatskom rukometu "Kod njih je raspad sistema, mi smo sad za njih sila", a onda im se dogodilo ovo - ispadanje već u prvom kolu.

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider