Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"pronađeno beživotno tijelo"

Španjolska u šoku: U SAD-u ubijena jedna od najtalentiranijih igračica!

Ugašen je mladi život španjolske golferice.

Španjolska golferica Arozamena (Screenshot)

Stravičan zločin zadesio se svijet sporta. Španjolska golferica Celia Barquin Arozamena, jedna od najtalentiranijih u Europi, ubijena je u Amesu, gradiću u SAD-u u državi Iowi.

Prema pisanju američkih i španjolskih medija, u jutarnjim satima ponedjeljka na golfskom igralištu najprije je pronađena torba, a potom i beživotno tijelo 22-godišnje Španjolke. Američka policija odmah je potvrdila da je riječ o ubojstvu te je nedugo nakon toga privela osumnjičenika.

Collin Daniel Richards glavni je osumnjičenik za ubojstvo i trenutno se nalazi u pritvoru.

Arozamena je bila jedna od vrlo talentiranih golferica, koja je u 2018. osvojila turnir Big 12 i individualno Europsko prvenstvo. Zbog tog je uspjeha proglašena najboljom sportašicom na sveučilištu Iowa State, čime je osigurala nastup na jednom od najvećih golfskih turnira - US Openu.

"Celia je imala zarazan osmijeh, vedru osobnost i svi koji smo ju upoznali imali smo veliku sreću. Nedostajat će nam jako. Bila je spektakularna studentica, sportašica i ambasadorica Iowa Statea", stoji u priopćenju za javnost sveučilišta koje je pohađala u SAD-u.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider