Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
MORALI SMO BOLJE

Šipić i Duvnjak su realni: "Prvenstvo je za nas gotovo, nismo uspjeli u svojoj namjeri"

Hrvatska je Svjetsko prvenstvo završila nedovoljno uvjerljivom pobjedom protiv Bahreina.

43 pogotka postignuta protiv Bahreina zvuče sjajno, no problem je u primljena 32 te time Hrvatska nije uspjela napraviti dovoljno veliku razliku da se ima čemu nadati na utakmici Egipta i Danske.

Svjesni su toga i naši igrači, s kojima je razgovarao reporter Ivan Forjan, koji se za Dnevnik Nove TV javio izravno iz Malmöa.

Za nas je prvenstvo gotovo

"Nama je bio plan u ovoj i prošloj utakmici malo više smanjiti tu razliku, ali nismo uspjeli. Ovo je bilo maksimalno. Koliko sad Danci moraju izgubiti, 12 razlike? Navijat ćemo za Egipat kao da su Hrvatska", rekao je Marin Šipić uz osmijeh kojim potvrđuje da su nade u čudo izgubljene.

Vrlo kratko je odgovor na pitanje imamo li ikakve šanse dao kapetan Domagoj Duvnjak.

"Mislim da je to gotovo. Nažalost, nismo dobili onom razlikom kojom smo se nadali. Znali smo da možemo ganjati tu razliku i dogovorili smo se da ćemo je ganjati. No, prvo poluvrijeme bilo je defenzivno slabo, pa smo primili 16 pogodaka i to je razlog zašto nismo uspjeli", objasnio je svoje viđenje.

Hrvatski rukomet sad se mora nadati nedostatku iznenađenja na Europskom prvenstvu, osim ako to iznenađenje ne bude naš naslov prvaka, čime bi olimpijske kvalifikacije bile potvrđene.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider