Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Težak poraz Kauboja

Strani mediji neugodno iznenađeni: "Gorko razočarenje. Egipćani su razbili, izdominirali Hrvatsku"

Hrvatska je neugodno poražena od Egipta na otvaranju Svjetskog prvenstva 2023.

Hrvatska rukometna reprezentacija (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Hrvatska rukometna reprezentacija upisala je težak poraz na otvaranju Svjetskog rukometnog prvenstva. Egipćani su slavili s devet golova razlike i tako došli na korak od prolaska u četvrtfinale.

Bio je ovo ključan susret za hrvatske rukometaše, koji su bili u podređenom položaju cijelu utakmicu, a sada im za ispunjenje glavnog cilja treba pravo čudo protiv svjetskih prvaka, Danske.

Ovakva predstava naših rukometaša neugodno je iznenadila medije iz susjedstva, ali i specijalizirane medije koji prate rukomet. Tako francuski Handnews.fr piše da su Egipćani izdominirali Kauboje.

Vedran Zrnić analizira za gol.hr utakmice rukometnog SP-a Analiza Vedrana Zrnića: Španjolac je gledao naše utakmice i jasno vidio, ovo je bio velik stres za mlade igrače divider

"Nije dugo trebalo da se duel grupe G okrene u korist Egipćana. Brzo su došli do prednosti, a Hrvati nikako nisu mogli smanjiti zaostatak, koji je bio sve veći", piše francuski portal.

Njemački Sport1 piše da je otvaranje Svjetskog prvenstva bilo gorko razočarenje.

"Za hrvatsku rukometnu naciju Svjetsko prvenstvo počelo je gorkim razočarenjem. Momčad koju predvodi bivši najbolji igrač svijeta Domagoj Duvnjak iznenađujuće je teško poražena od snažnih Egipćana."

Ivano Balić i Hrvoje Horvat Mediji iz susjedstva nakon poraza Hrvatske od Egipta: "Poniženi su, nisu znali što ih je snašlo!" divider

Handball-Planet piše da su Faraoni razbili Hrvatsku s devet golova razlike.
Egipćani su odigrali nevjerojatno dobru utakmicu protiv Hrvatske, pokazali su da polufinale Olimpijskih igara u Tokiju nije slučajno.

"Hrvatska rukometna reprezentacija doživjela je značajan neuspjeh na startu Svjetskog prvenstva. Nakon razočaravajućih nastupa na posljednjim velikim turnirima rukometaši s Jadrana, koje muče ozljede, nisu uspjeli preokrenuti situaciju. Egipat je slavio sigurno i uvjerljivo", piše Handball World.

Može li Hrvatska bolje od ovog protiv Egipta?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider