Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Probudio se i...

Pronašao zaručnicu kako oralno zadovoljava najboljeg prijatelja, razbio prozor pa umalo iskrvario

Nevjerojatan slučaj australskog ragbijaša dobio je zanimljiv obrat na suđenju.

Michael Lichaa i bviša zaručnica (Foto: Instagram)

 Australska javnost ovih je dana bila upoznata s nepoznatim detaljima koji su izašli na vidjelo na suđenju za obiteljsko nasilje tamošnje ragbijaške zvijezde, Michaela Lichaae.

Njegova bivša zaručnica Kara Childerhouse odbila je svjedočiti protiv njega, ali je sam Lichaa, Australac libanonskog porijekla i zvijezda NRL lige, otkrio neke bizarne detalje cijelog incidenta.

Susjedi su pozvali policiju jer su čuli galamu, razbijanje stakla i Lichaau kako urla da ''će je ubiti'', a on je na saslušanju otkrio kako je umalo preminuo zbog gubitka čak dvije i pol litre krvi.

Dogodilo se to nakon što se probudio te u vlastitom dvorištu pronašao svoju zaručnicu kako oralno zadovoljava njegovog bivšeg suigrača iz Bulldogsa Adama Elliota. Tada je u napadu bijesa počeo lomiti sve oko sebe.

Michael Lichaa (lijevo) na okupljanju reprezentacije Libanona Michael Lichaa (lijevo) na okupljanju reprezentacije Libanona (Foto: Afp)

Tvrdi da je bio u šoku te još uvijek pod utjecajem alkohola nakon cjelodnevne zabave. Razbio je prozor i zadobio duboku porezotinu na ruci pri čemu je izvukao iz mesa veliki komad stakla. Operiran je i život mu je spašen.

Policija je tog kobnog dana stigla na poziv susjeda te ga optužila za napad na zaručnicu.

''Nisam mogao izbrisati iz glave sliku kako moja zaručnica pruža oralan seks mom najboljem prijatelju'', prenose njegove riječi australski mediji sa suđenja.

Zanimljivo je kako nije fizički napao svog navodno najboljeg prijatelja već, barem prema optužbi, ženu s kojom se do tog trenutka planirao vjenčati.

''Drago mi je da je istina napokon izašla na vidjelo. Samo želim nastaviti sa životom'', rekao je 29-godišnji ragbijaš koji je u međuvremenu našao novu zaručnicu.

Kara Childerhouse Kara Childerhouse (Foto: Instagram)

Tužitelji su bili neugodno iznenađeni kada je njegova bivša zaručnica odbila doći do sud uz ispriku kako je trenutno u drugom stanju te ne želi podnijeti stres koji bi joj pojava na sudu donijela.

Njegov suigrač Elliot je sudu rekao kako se ne slaže da je Lichaa napao Childerhouse, ali da su svi punih 12 sati konzumirali alkohol. Kad ih je Lichaa pronašao u seksualnom činu on je krenuo za njim kako bi mu se ispričao.

Lichaa je oslobođen optužbi, ali mu je zabranjena registracija u ragbijaškoj ligi nakon čega se umirovio od sporta s 29 godina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider