Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
pola milijuna vrijednosti

Policija pronašla vrijedne ukradene hokejaške rekvizite Waynea Gretzkog

Policija je u tromjesečnoj istrazi vrlo brzo otkrila nekoliko otuđenih predmeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kanadska policija je pronašla i zaplijenila vrijedne hokejaške rekvizite legendarnog Kanađanina Waynea Gretzkog, koji su ukradeni iz kuće njegova oca Waltera u Branfordu, gradu u saveznoj kanadskoj pokrajini Ontario, objavili su na službenoj stranici Nacionalne američko-kanadske hokejaške lige (nhl.com).

U zajedničkoj akciji lokalnih i državnih policijskih snaga pronađeni su hokejaške palice, rukavice, dresovi i nagrada za Igrača godine čija je vrijednost procijenjena na više od 500.000 američkih dolara, a pritom su uhićeni 58-godišnji muškarac i žena koji su optuženi za krađu i prijevaru u vrijednosti većoj od 5.000 dolara.

gol expired Francuski L'Equipe predstavio Hrvatice uoči sudara za finale, jednu stvar posebno ističu divider

Policija je u tromjesečnoj istrazi vrlo brzo otkrila nekoliko otuđenih predmeta koji su prodani raznim sakupljačima na području cijele Kanade pa su tako obavljene pretrage pet domova u Ontariju i Alberti.

gol expired Priča koja se proširila Hrvatskom razljutila i kapetana Hajduka: "Neradnici i jadnici, sram vas bilo" divider

Policija je objavila da su u istrazi prikupljeni dokazi koji upućuju i na treću osobu, nevezanu za inicijalnu istragu, za koju vjeruju da je uključena u prijevaru.

"U ime obitelji zahvaljujem svim policijskim službenicima za sve što napravili u ovoj istrazi. Iznimno cijenimo njihovu profesionalnost, trud i iskazanu potporu", poručio je Wayneov brat Glen u ime cijele obitelji Gretzky.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider